Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Tongpo napisał(a):Ok - ja już problem załatwiłem, zamieniłem ustawienie bezpiecznika na pozycję VW - i jest ok, sorry za zamieszanie:)
moglbys troche jasniej..? bo mi ciagle resetuje sie godzina..
ale stacje sa normalnie zapamietywane-

GooRyL - Czytacz
W moim Clarionie mam dwie pozycje bezpiecznika,obok wejść kostek, jedna jest dla wszystkich typów samochodów a druga dla VW i Audi - przełączyłem bezpiecznik do pozycji VW (logiczne w sumie, mam przecież "trójkę":), i teraz włącza się nawet bez kluczyka w stacyjce, oraz zapamiętuje wszytskie ustawienia:)
- Tongpo
- Czytacz
Witam! Połączyć od strony samochodu, ale tak by dochodziły do czerwonego-samochodowego.
W VW można ( i tak chyba lepiej) zamienić żółty z czerwonym od strony radia. Oczywiście - jeśli się da bo czasem część gniazdowa ISO jest wbudowana w radio - wtedy trzeba zamienić czerwony z czerwono-brązowym w kostce auta. Tylko jest kłopot po kolejnej zmianie radia.
W VW można ( i tak chyba lepiej) zamienić żółty z czerwonym od strony radia. Oczywiście - jeśli się da bo czasem część gniazdowa ISO jest wbudowana w radio - wtedy trzeba zamienić czerwony z czerwono-brązowym w kostce auta. Tylko jest kłopot po kolejnej zmianie radia.
-

Zico63 - Members
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio