Witam. Mam radio Pioneer DEH 4200sd i podpięty subwoofer lecz moje pytanie brzmi pod które wyjście podłączyć wzmacniacz żeby było dobrze słychać subwoofer? daję zdjęcie jak to wygląda http://allegro.car-tronic.pl/radia/pion ... 00SD/3.jpg ja mam chyba podłączone pod R i czy to może być przyczyną tego że słabo słuchać sub jak cicho słucham muzyki?
I teraz drugie pytanie co to jest to wyjście czy tam wejście te czarne z napisem W/R ?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
-

golf 1.4 - Gaduła
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.4 ABD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Suba podłącz pod wyjście SW będziesz miał możliwość sterowania wzmakiem z poziomu radia (głośniej - ciszej, ustawienia częstotliwości filtra LPF)
Alpine CDA 9835R...Hifonics Falcon...RAINBOW SLC 265.25 KICK NG...Alpine 3544...Audio System HX08SQ BR
-

assesino - Badacz tematu
golf 1.4, nie wpadłeś na pomysł żeby spróbować pod inne wyjścia? zajęło by ci to 30 sekund
W/R wygląda jak wejście na jacka, czyli może to być albo AUX albo wejście na np mikrofon do telefonu jeśli radio ma taki bajer. Łatwiej otworzyć instrukcję i sobie po prostu przeczytać, a jak nie masz to na pewno google ci znajdzie taka instrukcję.
W/R wygląda jak wejście na jacka, czyli może to być albo AUX albo wejście na np mikrofon do telefonu jeśli radio ma taki bajer. Łatwiej otworzyć instrukcję i sobie po prostu przeczytać, a jak nie masz to na pewno google ci znajdzie taka instrukcję.
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
W/R to wejście na sterowanie z kierownicy
Voice Kraft - postaw na jakość!
Volkswagen Klub Polska #157
.