Moderator: Moderator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
vip33r napisał(a):ramka na rejestracje i lusterka drgają w rytm muzyki![]()
to raczej nie ma sie z czego cieszyc
skoro drga i slychac "fajne" trzeszczenie 
R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
vip33r napisał(a):Noi panowie wielka pomyłka bo to gra super ramka na rejestracje i lusterka drgają w rytm muzykijest o niebo lepiej
Wierzę na słowo

Pomogę w montażu i wyborze sprzętu Car Audio
Clarion DRX-788 RUSB>Helix Esprit H400>Phase CFS 165>Helix B2 Precision>Phase CFS Tweeter>Helix H1000 Esprit>u-Dimension RM 210SL
Clarion DRX-788 RUSB>Helix Esprit H400>Phase CFS 165>Helix B2 Precision>Phase CFS Tweeter>Helix H1000 Esprit>u-Dimension RM 210SL
- bogib184
- Gaduła
Z pewnością, film nagrany tosterem do kanapek w zupełności odda wysoką jakość dźwięku Twojego sprzętuvip33r napisał(a):jak będę miał chwilkę to nagram filmik niedowiarkom
Voice Kraft - postaw na jakość!
Volkswagen Klub Polska #157
.
Volkswagen Klub Polska #157
.
-

slavwek.ie - Moderator Globalny
Jak chcesz to mogę ci wrzucić filmik jak gra sam przód bez suba jak chcesz robić porównanie.
Co do tego jak to gra, to domyślam się, bo nieraz mam kontakt z takim podłączeniem, a nawet kiedyś sam miałem tak podpięte dwa suby 20cm
Każdy jakoś zaczynał z audio, ale ja w czasach, kiedy nie było tak łatwo o poradę, radia z mp3 to było jeszcze "science fiction", a o dostęp do internetu to też nie było takie hop siup, bo modem drogo wychodził i nie bardzo miał mnie kto nakierować na właściwą drogę
Co do tego jak to gra, to domyślam się, bo nieraz mam kontakt z takim podłączeniem, a nawet kiedyś sam miałem tak podpięte dwa suby 20cm
Każdy jakoś zaczynał z audio, ale ja w czasach, kiedy nie było tak łatwo o poradę, radia z mp3 to było jeszcze "science fiction", a o dostęp do internetu to też nie było takie hop siup, bo modem drogo wychodził i nie bardzo miał mnie kto nakierować na właściwą drogę

Alpine CDA-7897->CHA-S634->Audio Art 200MS->DLS UR36S (UR2,5 i UR1 ) + Focal 6K2P, Rodek R4100A2->2xSTX 8" 23L@35Hz
- gawior
- Gaduła
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio