Siemka,
co byscie polecili z nizej wymienionych rzeczy, lub cos sensownego zaproponowali??
Wzmacniacz:
Tuba:
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
wzmacniacz u mnie mam ten ostatni Blaupunkta GTA 480 i mam podpiete pod niego cztery glosniki i drugi wzmacniacz GTA 280 - pod niego mam podpiety subwoofer GTB 1200(u ciebie ten drugi link) - tuby nie dawaj lepszy jest sub
Gra super - radyjko Sony CDX GT700D 4x52
Gra super - radyjko Sony CDX GT700D 4x52
-

Stealth - Members
-

Jony - Czytacz
chyba projekt bedzie trzeba wstrzymac, przynajamniej do znalezienia roboty
.
Wiec chyba zaczne od tego co mialem zrobic wczesniej, mianowicie wycieszenia drzwi. Orientuje sie ktos ile taki zabieg moze kosztowac
czy da sie to zrobic samemu, sa do kupienia jakies uszczelki itp. aby cale drzwi nie klekotaly, najgorsze sa rygielki
caly czas stukaja. cala tapicerka drzwi tez nie jest lepsza, stukne przy glosniku i trzeszczenie slysze az do zamka 
.
Wiec chyba zaczne od tego co mialem zrobic wczesniej, mianowicie wycieszenia drzwi. Orientuje sie ktos ile taki zabieg moze kosztowac
czy da sie to zrobic samemu, sa do kupienia jakies uszczelki itp. aby cale drzwi nie klekotaly, najgorsze sa rygielki
caly czas stukaja. cala tapicerka drzwi tez nie jest lepsza, stukne przy glosniku i trzeszczenie slysze az do zamka 
- Muzk
- Czytacz
Muzk- zależy ile chcesz na to kasy przeznaczyć
wygłuszenie drzwi to podstawa
za dobre maty- dynamat albo stinger dasz ok 360 zł.
wygłuszenie drzwi to podstawa
za dobre maty- dynamat albo stinger dasz ok 360 zł.
- valenti.no
- Badacz tematu
Wiesz co bardziej mi chodzi oto zeby mi półki nie klekotaly, bo w drzwi mam mate wsadzona, chodzi mi o jakies uszczelki, maty zeby wstawic miedzy elementy odkrecena i inne rzeczy ktore powoduje trzeszczenie, klekotanie i pierdzenie przy basie
. Nie wiem czy dobrze sprecyzowalem 
. Nie wiem czy dobrze sprecyzowalem 
- Muzk
- Czytacz
jesli chodzi o trzeszczenie w przednich drzwiach - jak masz zamontowane dystanse z MDF-u i jesli wszystko jest dobrze zrobione to za chiny nie bedzie trzeszczec (nie powinno) - druga rzecz to taka iz jesli masz jakas skrzynie basowa lub tube to jak masz radio z mozliwoscia ustawiania tonow to sprobuj ustawic wysokie tony na drzwi gdyz przez basy (ktorych w drzwiach sie nie powinno ustawiac tylko srednie i wysokie tony) moze ci wszystko trzeszczec bo sie srubki luzuja - moze tez byc tak iz trzeszczy bo masz zamontowane glosniki do samej tapicerki
-

Stealth - Members
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio