Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Tablica rejestracyjna...
Panowie problem może banalny ale i tak zadam to pytanie.Zamontowałem dość mocny wzmak i zauważyłem że jak uderza bass to bardzo hałasuje tablica.Co pod nią podłożyć? Myślałem o gąbce ale przecież będzie nasiąkać wodą.Co macie pod tablicami?
- dragonfly
- Czytacz
ja w poprzednim pociołem gąbkę ale po myciu starsznie ciekło i czasem sama się wysówała, teraz zastosowałem kilka podkładek na śróby trzymające tablice zeby ramka odstawała tyle zeby nie stukała, chyba najleprze wyjście
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
Ja kupiłem grube uszczelki samoprzylepne takie jak do okien lub drzwi i obkleiłem cała ramke , uszczelka nie nasiaka nie odpada i tabliba nie hałasuje 

-

Jony - Czytacz
ja mam gume pod ramka na tablice i gumki miedzy tablica a ramka dodatkowo ramka i tablica na nitach i poki co jest dobrze tak ma tez moj kolega co ma nieprzecietne car audio i jakos to sie sprawdza
Życie jest piękne! Jeśli prawidłowo dobierze się środki antydepresyjne
-

Cysiu_NS - Gaduła
a ja odgrzebie temat
u mnie tez tablica lata od basu... co do tych pianek to rude nie wylazi? bo pianka trzyma jednak troche wilgoci, klapy wam nie gnija?
ostatnio znalezlem taki patent w necie http://www.fordclubpolska.org/pliki/wygluszenie_rejestracji.pdf podejdzie to do golfa? tylko trzeba by bylo podskoczyc do ASO forda
u mnie tez tablica lata od basu... co do tych pianek to rude nie wylazi? bo pianka trzyma jednak troche wilgoci, klapy wam nie gnija?
ostatnio znalezlem taki patent w necie http://www.fordclubpolska.org/pliki/wygluszenie_rejestracji.pdf podejdzie to do golfa? tylko trzeba by bylo podskoczyc do ASO forda

Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
Tak jak pisali koledzy wyżej... Najlepsze moim zdaniem są uszczelki od okien... Obklejasz ramkę w koło i jest spokój 

GOLF 3 by głuszek
kliknij i napisz co o nim sądzisz...
kliknij i napisz co o nim sądzisz...
-

gluszek - Members
Adamiii, inna famka odpada bo forumowa ramka swietoscia na golfie jest
wiec pokombinuje albo z uszczelka albo z ta pianka od forda 
wiec pokombinuje albo z uszczelka albo z ta pianka od forda 
Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio