? Pozdrawiam.Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Szukam porady odnośnie głosników
Taka sprawa ziomale zakupilem sobie głosniki JBL z seri cs 2165c ktore chce zamontowac w drzwi, sa to głosniki niskotonowe i chce je podłączyć wraz z radiem sony z seri gt które ma moc 4 x 45w czy ta moc mi wystarczy czy przyda sie wzmacniacz i cz wogóle jest mozliwosc uzyskania dobrego dzwieku ze standardowych wnęk z drzwi...
? Pozdrawiam.
? Pozdrawiam.-

Skner80 - Czytacz
Pod samym radiem powinny grać ok ale wzmacniacz mógłby się przydać ale to już zależy od twoich możliwości finansowych. Żeby głośniki pokazały co potrafią to najlepiej je zamontować na dystansach i wygłuszyć drzwi. Pozdrawiam.
Mój Mysticblue GT - zapraszam 

-

QKi89 - Badacz tematu
Koszt dystansów i wygłuszenia samodzielnie drzwi to ok. 100zł więc zostaje Ci ok 300zł na pieca. Kup jakąś dobrą 4-kanałówkę, to 2 kanałami zasilisz przód a dwa pozostałe możesz zmostkować i w przyszłości zasilić subwoofer.

-

QKi89 - Badacz tematu
Spooks zioom tyle ze maly problemik wystapil nie mam wyjscia w radiu na wzmacka uppsssss
wiem ze mozna zastosowac jakas przejsciowke na wyjscia glosnikowe ale to i tak juz znieksztalci zapewne dzwiek co nie...a drooga sprawa to ze soniacz nie ma wyjscia zapomnialem sprawdzic prz zakupie
Radko to Sony
http://www.allegro.pl/item354882700_son ... 2l_gw.html
wiem ze mozna zastosowac jakas przejsciowke na wyjscia glosnikowe ale to i tak juz znieksztalci zapewne dzwiek co nie...a drooga sprawa to ze soniacz nie ma wyjscia zapomnialem sprawdzic prz zakupie
Radko to Sony
http://www.allegro.pl/item354882700_son ... 2l_gw.html
Veni Vidi Vici MKIII Forever
-

Skner80 - Czytacz
Nowa seria radyjek Sony nie jest chwalona więc może je sprzedaj i kup jakiegoś Pioneera/Kenwooda z wyjściem RCA. 

-

QKi89 - Badacz tematu
tez zakupilem te glosniczki
na promocji w media jak cala Polska kupywala bez Vatu
mate juz mam czekam na dystanse no i na kabelki bo niestety do drzwi nie mam podciagnietych mam nadzieje ze w sobote bede juz szalal
narazie mam :wies" i glosnik lezy na podszybiu xD troche wstyd ale starych sie juz pozbylem i nie mam wyjscia hehe
na promocji w media jak cala Polska kupywala bez Vatu
mate juz mam czekam na dystanse no i na kabelki bo niestety do drzwi nie mam podciagnietych mam nadzieje ze w sobote bede juz szalal
narazie mam :wies" i glosnik lezy na podszybiu xD troche wstyd ale starych sie juz pozbylem i nie mam wyjscia heheMój zielony TDI’ <--- KLIKNIJ 

- doromate
- Czytacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio