Witam!
Mam glosniki GMS 1765N podpiete pod radio.
Chcialbym podpiac je pod wzmacniacz ale wzmak troche pradu ciagnie i nie chcialbym zeby na postoju mi padl akus, czy da sie zrobic tak aby te glosniki graly pod wzmacniaczem a po wylaczeniu wzmacniacza moim magicznym przyciskiem wlasnej roboty graly nadal pod samym radiem?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
-

Michu! - Badacz tematu
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.4 ABD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Kolego zrób tak jak powinno być, ile chcesz na postoju słuchać tej muzyki?? 5 godzin?? u mnie jest subwoofer 2średnie i 2 wysokie, wsio podpięte pod alpine v12 i gra 2 godziny przy normalnej głośności na centrze 62AH i odpala normalnie, więc o co Ty się boisz i po co wymyślać?
- robert19kor
- Badacz tematu
wydaje mi się, że osiągnięcie tego co chcesz może być bardzo skomplikowane... jeśli masz problemy z aku to może lepiej zainwestować w akumulator niż system przełączania źródła sygnału do głośników
-

lukaszek750 - Czytacz
problemu z akusiem nie ma, chodzi o to, ze czasami na dzialce albo gdzies nad woda wlaczam sobie radio i troche ono dziala, w tej chwili pod wzmak jest tylko sub podlaczony i jak tak sobie wlaczam radyjko to wzmak wylaczam i jest ok a teraz jeszcze chcialem podpiac pod wzmacniacz glosniki z drzwi, wiadomo ze wzmacniacz pociagnie duzo wiecej pradu niz same glosniki pod radiem.
Chyba bede musial zainwestowac w przenosne radio skoro ciezko zrobic cos takiego
Chyba bede musial zainwestowac w przenosne radio skoro ciezko zrobic cos takiego

-

Michu! - Badacz tematu
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.4 ABD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio