Moderator: Moderator

Budżet 1000 zł na sub + wzmacniacz nie jest aż taki duży, mi przychodzi jeszcze do głowy coś z RE Audio, np. SR10 w BR powinna dać sobie radę, 12" suby w tym przypadku ładował bym tylko w zamknięte paczki, bo jak je dobrze zasilisz, to i tak przykopią po plecach mocno. Co do wzmacniacza, wszystko zależy co by Ci się spodobało. Może poczytaj o tych subach najpierw, jak byś miał możliwość posłuchania któregoś, później będziemy myśleli o wzmacniaczu 
Fundusz-1000zl. Moze wymien mi badz podaj linki do jakies skrzynki
Mozesz tylko wymienic marke i model ewentualnie. Interesuje mnie zeby glosnik byl juz w skrzyni , i wtedy ewntualnie jakies nazwy wzmakow. Chyba ze odrazu jakis komplecik. Wiadomo za te pieniadze aby wyciagnac jak najwieksza jakosc, szybkosc, niskie zejscie itd he.. ale oczywiscie jak na te pieniadze
Myslalem cos np nad 2x30cm chyba ze naprawde cos ladnego jest z jedna 30cm
. No ale naprawde to wy musiscie mi cos zaproponowac, duzo nie mialem z tym stycznosci a chcialbym zeby poruszylo auto chyba ze i da rade potrzasnac ludzi stojacych obok auta hehe 
Trochę szumu i jeszcze jakoś tam daje sobie radę, to po taniości Ground Zero GZRW30SPL, tylko od razu mówię - ten subwoofer nie ma żadnych 1000 wat rms ! Byś go przy głośniejszym słuchaniu usmażył, jemu wystarczy dobre 700 ze wzmacniacza.

moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
Bo ja naprawde mialem i malo z tym stycznosci i jeszcze nie jestem tak w temacie 
kamil199402 napisał(a):jeden bas wystarczy ? nie musze sie porywac na 2x30cm czy cos w tym stylu?
kamil199402 napisał(a):lepiej zamknieta czy BR?
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.htmlPowrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości