Witam, zamierzam kupić nowe radio, ale nie bardzo wiem jaki rozmiar ma kieszeń do radia. Na allegro, najczęściej podawane są rozmiary w DIN-ach, wie ktoś który din ma golf???
Druga sprawa to szukam radia z DVD w granicach cenowych do 400 zł. Sprzęt który mam w aucie to półka z głośnikami, razem 1200 W i wzmacniacz sony.
Co sądzicie o tym radiu: http://www.allegro.pl/item393987538_3_5 ... atis_.html
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
mialem to radio, troche odstawalo a jakosc byla taka sobie... sprzedalem po 3 dniach... do 400zl bez problemu kupisz jakiegos pioneera ktory bedzie gral o niebo lepiej ale nie bedzie z dvd... ale jednak wybral bym lepsze radyjko na mp3 niz slabe dvd
-

pawel_ns - Members
dokładnie jak kolega pisze lepij zainwestować w radio na mp 3 jakiegoś pionka lub alpine niż to firmy krzak
Mój VW GOLF 3
moj-golf/by-adek-19-t5645.html
moj-golf/by-adek-19-t5645.html-

Adek19 - Members
Co do DIN-a to jest znormalizowana kieszeń i jeśli piszą, że kieszeń na DIN to musi pasować.
W najnowszych wozach (nie tylko VW) zaczęto stosować otwory tzw. 2DIN - jest to podwójna kieszeń DIN dla rozbudowanego sprzętu jak radio + zmieniarka lub radio + nawigacja.
Stosowane w Golfach dopiero od typu 4
W najnowszych wozach (nie tylko VW) zaczęto stosować otwory tzw. 2DIN - jest to podwójna kieszeń DIN dla rozbudowanego sprzętu jak radio + zmieniarka lub radio + nawigacja.
Stosowane w Golfach dopiero od typu 4
-

Zico63 - Members
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio