Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
rozkrecanie deski rozdzielczej
hej:) mowiac krotko i zwiezle ....musze zamontowac w przednich drzwiach instalacje audio bo u mnie w golfie nie ma...pytanie jak rozkrecic ta czesc deski rozdzielczej z lewej i z prawej strony zeby pozniej poprowadzic kable do radia..jak sa jakies kruczki to piszcie o wszystkim co wiecie na ten temat:) z gory wielkie dzieki:)
- white71
- Czytacz
jak nie masz air bagów to z prawej wykręcasz schowek i masz tyle miejsca ze mozna głowe wlożyć
a jeśli jest to dolny schowej trzeba zdemontować i potem wysunąc ten element z poduchą
od strony kierowcy pod kolumna kierownicza wszystkie plastiki sie zdejmują, ale niestety nie pamietam w jakiej kolejności bo dawno tego nie robilem
a jeśli jest to dolny schowej trzeba zdemontować i potem wysunąc ten element z poduchą
od strony kierowcy pod kolumna kierownicza wszystkie plastiki sie zdejmują, ale niestety nie pamietam w jakiej kolejności bo dawno tego nie robilem

Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
moze mi ktos jeszcze powiedziec jak juz wsadze glosniki do drzwi...mam dokladnie blaupunkty gtx...16 cm....to te maskownice beda wystawac...z kolei seryjne maskownice to sa atrapy jak widze bo sa cale z plastkiu wiec raczej nie wydostanie sie przez nie dzwiek..co z tym mozna zrobic??
- white71
- Czytacz
mozesz kupić na allegro maskownice orginalne z mk3, ewentualnie popytaj u nas na forum, moze ma ktos do oddania
Moje byłe MK3 VR6
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html
moj-golf/vr6-by-pijey88-t4392.html-

PiJey88 - Administrator
- Rocznik: 1996
- Silnik: 2.8 VR6 AAA
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio