Witam
Mam fabryczne radio w moim golfie i niedawno to radio się zresetowało. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak je rozkodować. Mam kod ale nie wiem gdzie go wprowadzić. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Zależy jaki model masz radia, ale jeżeli po włączeniu radia widać napis SAFE, a po krótkim czasie nie pojawia się liczba 1000 na lcd to należy nacisnąć i przytrzymać klawisze TP i TA po czym klawiszami 1-4 wprowadzić kod. Klawiszem 1 ustawia się pierwszą cyfrę, klawiszem 2 drugą itd. Wprowadzenie kodu potwierdzić ponownym przytrzymaniem klawiszy TP i TA
- MaVeL
- Czytacz
Rozkodowanie Radia
Dzięki wielkie. Zaraz po pracy będę mu wprowadzał kod.
- Lepaka
- Berbeć
witam. mam problem bo wpisałam 3 razy błędnie kod i teraz SAFE mi miga(nie tak jak każdemu wyskakuje SAFE 2) wiec podejrzewam ,że radio zablokowało się na amen. zostawiłam go włączone na godzinkę i nic nadal miga i nie mogę wklepać kodu który WKOńCU znalazłam w książce
Proszę o pomoc co mam robić
Proszę o pomoc co mam robić
-

mikakop - Berbeć
MaVeL napisał(a):Popytaj w u siebie gdzie radia rozkodowują. U mnie za 50zł robią tak że już nigdy się napis SAFE nie pokazuje. Mi to jednak nie potrzebne bo mam oryginalny kod
To mnie oświeciłeś
wiem o tym, ale jestem uparta kobitą i najpierw sprobuję sama to zrobić jak już stracę nerwy to wybiorę Twoją propozycję
Pozdrawiam .
-

mikakop - Berbeć
Kurde u mnie też wyswietla sie SAFE 2, i tak jak radzili w innych tematach, zostawilem radio włączone na 2 godziny i powinno zmienic sie na SAFE, ale nic sie nie dzieje - wciąż jest SAFE 2
I co teraz?
Pomożecie???????????????
Może wyciągnąc je i odłączy wszystkie przewody?
Jeszcze raz się wtedy zresetuje?
I co teraz?
Pomożecie???????????????
Może wyciągnąc je i odłączy wszystkie przewody?
Jeszcze raz się wtedy zresetuje?
-

Robertuss - Members
- Rocznik: 1999
- Silnik: 2.8 AQD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 5-drzwiowe
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio