Radio+ zmieniarka cd

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

Radio+ zmieniarka cd

Postprzez michalr1986 » 12 lut 2011, o 12:51

Witam mam mały problem mam golfika z 93 roku i mam zamontowane oginalne radio golfa jakie zakładali w tamtych czasach. Chciałbym sie dowiedzieć czy da rade podpiąć pod nie zmieniarkę cd bo nie chce zmieniać tego radia bo jest ładnie wkomponowane. Proszę o podpowiedz.
Avatar użytkownika
michalr1986
Czytacz
 
Posty: 66
Dołączył(a): 7 lut 2011, o 08:03
Lokalizacja: Warszawa

Radio+ zmieniarka cd

 

Postprzez AdiK__ » 12 lut 2011, o 13:01

Z tego co pamiętam to da się. Sąsiad ma ori Blaupunkt Beta w MK3 i ma zmieniarkę w bagażniku :)
Avatar użytkownika
AdiK__
Members
 
Posty: 1637
Dołączył(a): 19 sty 2011, o 15:49
Lokalizacja: Sokółka
Rocznik: 2003
Silnik: AVF+
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

Postprzez michalr1986 » 12 lut 2011, o 13:16

u mnie na radiu napisane jesr tylko VW beta i nic więcej mam trzy porętła osiem przucisków i wyświetlacz na ktoraym widać fale stacji i oczywiście podstawa czyli wejście na kasety
Avatar użytkownika
michalr1986
Czytacz
 
Posty: 66
Dołączył(a): 7 lut 2011, o 08:03
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez AdiK__ » 12 lut 2011, o 13:24

Wnioskując opis zakładam że to takie

Obrazek

a do tego raczej się nie da.
Avatar użytkownika
AdiK__
Members
 
Posty: 1637
Dołączył(a): 19 sty 2011, o 15:49
Lokalizacja: Sokółka
Rocznik: 2003
Silnik: AVF+
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

Postprzez michalr1986 » 12 lut 2011, o 13:42

dokladnie takie samo, szkoda ze sie nie da nie pozostaje nic innego jak zmienic radio. Dzięki wielkie za podpowiedz a możesz polecić mi jakieś dobre radyjko za rozsądne pieniadze nie musi to byc jakiś super sprzęt wystarczy ze będzie łatwe w obsłudze z mp3 i przyzwoicie grało
Avatar użytkownika
michalr1986
Czytacz
 
Posty: 66
Dołączył(a): 7 lut 2011, o 08:03
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez AdiK__ » 12 lut 2011, o 13:50

Nie jestem pewien na 100% czy się nie da ;) a co do radia hmm są przeróżne. Osobiście mam Blaupunkt London MP 38 i jestem z niego zadowolony. Co prawda kosztowalo mnie w 2009r. 450zł. Poprzeglądaj allegro na coś napewno trafisz ;) Patrz Blaupunkt, Sony, Kenwood, Pioneer :)
Avatar użytkownika
AdiK__
Members
 
Posty: 1637
Dołączył(a): 19 sty 2011, o 15:49
Lokalizacja: Sokółka
Rocznik: 2003
Silnik: AVF+
Paliwo: ON
Nadwozie: kombi

Postprzez michalr1986 » 12 lut 2011, o 14:20

miałem kiedyś blaupunkta i wyszukiwanie stacji radiowych bylo istna masakra i samo wykonanie radia pozostawiało wiele do życzenia po pór roku użytkowania zaczeły mi sie nadłamywac mocowania przedniego panelu. Słyszałem ze radyjka jvc są w miare dobre i tanie
Avatar użytkownika
michalr1986
Czytacz
 
Posty: 66
Dołączył(a): 7 lut 2011, o 08:03
Lokalizacja: Warszawa

Postprzez swatu » 12 lut 2011, o 14:28

michalr1986 napisał(a):i mam zamontowane oginalne radio golfa
raki model radia daj fote tylnego panelu.
Avatar użytkownika
swatu
VIP
 
Posty: 4695
Dołączył(a): 9 wrz 2008, o 16:18
Lokalizacja: TKN Końskie
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Basior1997 » 12 lut 2011, o 14:31

ciężka sprawa z ta zmieniarka bedzie
a innej nie podepniesz
jak sie nie myle to s tyłu radia sa tylko dwie kośći (zasilająca i głosnikowa)
wiec jak w takim układzie jak pisze to nie da sie
no chyba ze sa trzy to juz inna bajka
Jak sie bawic to sie bawic 1.8 wyj..... VR6 wstawic :)
Avatar użytkownika
Basior1997
Members
 
Posty: 591
Dołączył(a): 19 paź 2008, o 19:56
Lokalizacja: DGR/PL

Postprzez swatu » 12 lut 2011, o 14:35

Basior1997 napisał(a):jak sie nie myle to s tyłu radia sa tylko dwie kośći (zasilająca i głosnikowa)
wiec jak w takim układzie jak pisze to nie da sie
no chyba ze sa trzy to juz inna bajka
dlatego najlepiej niech kolega zrobi fotke tylkego panelu wraz z całymi kostkami i wyjsciami .
Avatar użytkownika
swatu
VIP
 
Posty: 4695
Dołączył(a): 9 wrz 2008, o 16:18
Lokalizacja: TKN Końskie
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Basior1997 » 12 lut 2011, o 14:42

swatu napisał(a):dlatego najlepiej niech kolega zrobi fotke tylkego panelu wraz z całymi kostkami i wyjsciami .
popieram ;-)
Jak sie bawic to sie bawic 1.8 wyj..... VR6 wstawic :)
Avatar użytkownika
Basior1997
Members
 
Posty: 591
Dołączył(a): 19 paź 2008, o 19:56
Lokalizacja: DGR/PL

Postprzez michalr1986 » 12 lut 2011, o 19:31

tylko ja zabardzo nie znam sie na rozbiurce radyjka a szkoda by mi było je uszkodzić bo naprawde dobrze sie komponuje. ale jak ktos sie zna na tym i nie bedzie to zbyt skomplikowane to nie ma problemu.
Avatar użytkownika
michalr1986
Czytacz
 
Posty: 66
Dołączył(a): 7 lut 2011, o 08:03
Lokalizacja: Warszawa

Następna strona

- - -



Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości