radio LG / montaż / kabel przejściówka

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

radio LG / montaż / kabel przejściówka

Postprzez idenabre » 19 gru 2009, o 20:37

Ja mam z kolei inny problem.. Kupiłam sobie radio z LG do mojego Golfa i dowiedziałam sie, że musze pokombinować coś z wtyczkami bo akurat golfy mają jakieś inne
Podobno są jakieś przejściówki do tych kabli .. słyszał ktoś o tym? Jesli tak to prosiłabym coś wiecej na ten temat i jaki konkretnie musiałabym nabyć ;)

pozdrawiam
Avatar użytkownika
idenabre
Berbeć
 
Posty: 12
Dołączył(a): 14 gru 2009, o 19:46
Lokalizacja: Jastrzębie Zdrój

radio LG / montaż / kabel przejściówka

 

Postprzez slavwek.ie » 19 gru 2009, o 21:43

idenabre, Golfy nie mają niczego "inaczej", jeśli radio ma taką kostkę do podłączenia:
Obrazek
to podłączaj i będzie grało.
Jedynie co może nie pasować, to kable plusowe, ale najpierw podłącz i sprawdź, czy gra.
Voice Kraft - postaw na jakość!

Volkswagen Klub Polska #157

.
Avatar użytkownika
slavwek.ie
Moderator Globalny
 
Posty: 1251
Dołączył(a): 10 paź 2009, o 18:36
Lokalizacja: P-ce

Postprzez K@mil » 19 gru 2009, o 21:49

idenabre, taka przejsciówke powinnas dostac do radia nazywa sie ona ISO

http://www.allegro.pl/67158_kostki_iso_zlaczki.html

tak jak napisal kolega slavwek.ie, moze byc problem z +, wtedy musisz zesztukować dwa kabelki razem ale najpierw sprawdz tak czy bedzie dzialać
Ostatnio edytowano 19 gru 2009, o 21:55 przez K@mil, łącznie edytowano 1 raz
Avatar użytkownika
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK
 
Posty: 4895
Dołączył(a): 30 lis 2007, o 19:15
Lokalizacja: NDZ/CT

Postprzez slavwek.ie » 19 gru 2009, o 21:51

K@mil napisał(a):taka przejsciówke powinnes
Raczej powinnaś..
Voice Kraft - postaw na jakość!

Volkswagen Klub Polska #157

.
Avatar użytkownika
slavwek.ie
Moderator Globalny
 
Posty: 1251
Dołączył(a): 10 paź 2009, o 18:36
Lokalizacja: P-ce

Postprzez K@mil » 19 gru 2009, o 21:55

Raczej powinnaś..


moj błąd :) nie patrze na nicki :) :padam:
Avatar użytkownika
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK
 
Posty: 4895
Dołączył(a): 30 lis 2007, o 19:15
Lokalizacja: NDZ/CT

Postprzez idenabre » 19 gru 2009, o 22:18

dzięki wielkie za wyprowadzenie mnie z błędu ;)
Avatar użytkownika
idenabre
Berbeć
 
Posty: 12
Dołączył(a): 14 gru 2009, o 19:46
Lokalizacja: Jastrzębie Zdrój

Postprzez Murel » 22 gru 2009, o 21:04

Ja tez mam lg i nie potrzebowalem zadnej przejsciowki. normalnie podlaczylem i gra. Jedyne co to piny w kostce pozmienialem ten chyba 7 z 4 zeby stacji nie gubilo i to wszystko a nie zalezy mi by bez kluczyka gralo
Nie sztuką jest zabić komara przednią szybą... Sztuką jest to zrobić boczną
Avatar użytkownika
Murel
Czytacz
 
Posty: 114
Dołączył(a): 24 cze 2008, o 13:30
Lokalizacja: Ostrowiec Sw./Łódź


- - -



Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości