kupilem niedawno skrzynie basowa power bassa i wzmacniacz carpower. Radio mam jvc i ma ono juz ponad 3 lata. W momencie glosnego sluchania szczegolnie pod wplywem basu strasznie skacze mi płyta. Co moze byc przyczyna? czy radio juz mam słaby laser czy bas jest tak silny?
Z gory dzieki!!!!
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
radyjko niedaje juz poprostu rady
jesli masz naprawde spory bassssss
a ogólnie(powarznie) to jesli Ci przygasa na wyswietlaczy to masz zle dobrane kable i to morze byc powodem...
trudno jest osiagnoc az taki bass zeby radio przerwało masz poprostu za czuły laser ... sprubuj nagrac sobie płytke do auta małą prętkoscia przegrwania na nagrwarce np: x8 lub x12
jesli masz naprawde spory bassssss
a ogólnie(powarznie) to jesli Ci przygasa na wyswietlaczy to masz zle dobrane kable i to morze byc powodem...
trudno jest osiagnoc az taki bass zeby radio przerwało masz poprostu za czuły laser ... sprubuj nagrac sobie płytke do auta małą prętkoscia przegrwania na nagrwarce np: x8 lub x12
-

DJ Mays - Czytacz
wydaje mi sie ze laser siada bo plyte nagrywałem predkoscia 8, a jesli chodzi o kable to sa bardzo grube dałem za nie ponad 200 z wiec napewno nie jest wina kabli. Radio jest juz słabe bo jak ujme basu to przestaje skakac, no i po wybjoach skacze.
- Bandzior
- Czytacz
To nie jest reguła. Zależy jak traktujesz radio. Jak się nie omija dziur albo jeździ po dołach z odpaloną płytą to laser w żadnym radiu długo nie pociągnie. Ale najważniejszą rzeczą jest to aby wypalać muzykę tylko na płytach cd-audio.
- MaVeL
- Czytacz
mavel ma racje.plyty cd-audio i nagrac z jak najwolniesza predkoscia.a jezeli chodzi o radia to sa juz radia z systemem anty wstrzasowym, ktory chroni laser a za razem powoduje ze plyty nie przeskakuja na dziurach.pozdro.
bartolassi
-

Bartek - Badacz tematu
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio