radio JVC KD-G331+skrzynia

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

radio JVC KD-G331+skrzynia

Postprzez Pele » 10 sty 2009, o 17:09

WItam mam właśnie to radio i dwa głośniki fabryczne na podszybiu.Chcę dokupić skrzynię ale bez wzmacniacza (nie mam kaski) żeby mieć troche basu.Proszęo propozycje w doborze skrzyni żeby dobrze współpracoała z radiem.Dodam że radio ma na wyjściu 4x50w.Dzięki za odp.
Pele
Czytacz
 
Posty: 91
Dołączył(a): 4 sty 2009, o 14:26
Lokalizacja: Grodzisk Maz.

radio JVC KD-G331+skrzynia

 

Postprzez piotr0488 » 10 sty 2009, o 20:06

polecal bym ci zaintalowac glosniki w drzwi, wygluszyc i basik murowany.. ale jesli chcesz bas z tuby to jedynie cos takiego

http://www.allegro.pl/item525043313_tub ... _100w.html

moze basu efektywnego niebedzie jak przy szkrzyni za 300 zł ale za te pieniadze mozesz kupic ta tube i bezposrednio podlaczyc pod radio
piotr0488
Members
 
Posty: 1314
Dołączył(a): 24 sty 2008, o 00:39
Lokalizacja: Lędyczek
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez sebinho » 10 sty 2009, o 23:32

ludzie... wy macie fiaty 126p czy golfy!!!!?
Avatar użytkownika
sebinho
Badacz tematu
 
Posty: 177
Dołączył(a): 8 paź 2008, o 20:26
Lokalizacja: Kraków

Postprzez piotr0488 » 11 sty 2009, o 00:15

sebinho, kolega ma golfa i maly fundusz,,, a chyba sam wiesz maly fundusz to maly efekt,,, ja przy malym budrzecie wolal zamontowac glosniki w dzrzi albo wogule ale jesli Pele, chce cos za mala kase to mu podalem propozycje co za takie pieniadze moze kupic
piotr0488
Members
 
Posty: 1314
Dołączył(a): 24 sty 2008, o 00:39
Lokalizacja: Lędyczek
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez sebinho » 11 sty 2009, o 00:25

to może czas pomyśleć aby odłożyć więcej hajsu?
Avatar użytkownika
sebinho
Badacz tematu
 
Posty: 177
Dołączył(a): 8 paź 2008, o 20:26
Lokalizacja: Kraków

Postprzez kaparri » 11 sty 2009, o 01:37

tak jak pisal piotr0488 lepszym rozwiazaniem beda glosniki w drzwi niz skrzynia/tuba za grosze.
do tuby/skrzyni potrzebny jest wzmacniacz by to jakos zagralo, a kable by to podlaczyc wiecej wyjda niz kosztuje podana tuba :P
Masz chwile:>? Zobacz moje MK3 :

moj-golf/1-6-gt-by-kaparri-t13858.html

Są takie które się podniecą starym VW-ikiem jak 600-tą :]
Avatar użytkownika
kaparri
Badacz tematu
 
Posty: 386
Dołączył(a): 24 gru 2008, o 01:28
Lokalizacja: Koszalin, Białogard

Postprzez piotr0488 » 11 sty 2009, o 03:25

kable min 120 zł

[ Dodano: 2009-01-11, 02:26 ]
chyba ze za 25 zł :-D
piotr0488
Members
 
Posty: 1314
Dołączył(a): 24 sty 2008, o 00:39
Lokalizacja: Lędyczek
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe


- - -



Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość