Witam zakupiłem sobie radio GAMMA 4 oryginalne z golfa 3 i z naszego forum znalazłem instrukcje do niego,przyznam ze w szoku jestem ze takie niby zwykłe radio ma takie funkcjie i wogole mieka mechanike ..ma ktos moze swoje zdanie na tem temat hmmm? a to jest to radio
http://www.allegro.pl/show_item.php?ite ... 2864#photo
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
szczerze to brakuje mi właśnie tego typu radia , mam pionniera 1900 r na CD , żadnych mp3 nie potrzebuje tylko CD ale nie macie pojęcia jak chciałbym tak proste stylistycznie radio pasujące do wnętrza mojego Golfa , te radia które teraz robią to świecidełka, możliwości mają duże ,ale nie lubie tej dyskoteki na nich . Pozdrawiam i gratuluje zakupu
-

veronx - Czytacz
Mam takie radio pod system Nokii DSP. Jestem bardzo zadowolony z tego radia.
A funkcja - im szybciej jedziesz, tym glosniej gra radio - jest fenomenalna
Powiedzmy jedziemy sobie 100km/h i ustawiamy sobie jak glosno ma grac radio przy tej predkosci (w instrukcji jest napisane jak to sie robi) i tak gra. Jak na tamte czasy jestem pod wrazeniem
Jest tylko male "ale". Kiedy wkladam adapter kasety aby posluchac sobie mp3, gra mi tylko na jeden glosnik. Gdy delikatnie docisne adapter na dol, wtedy gra i drugi glosnik. Sam nie wiem czym to moze byc spowodowane... Albo glowica w adapterze jest za mala, albo glowica w radiu poluzowana...
A funkcja - im szybciej jedziesz, tym glosniej gra radio - jest fenomenalna
Powiedzmy jedziemy sobie 100km/h i ustawiamy sobie jak glosno ma grac radio przy tej predkosci (w instrukcji jest napisane jak to sie robi) i tak gra. Jak na tamte czasy jestem pod wrazeniem
Jest tylko male "ale". Kiedy wkladam adapter kasety aby posluchac sobie mp3, gra mi tylko na jeden glosnik. Gdy delikatnie docisne adapter na dol, wtedy gra i drugi glosnik. Sam nie wiem czym to moze byc spowodowane... Albo glowica w adapterze jest za mala, albo glowica w radiu poluzowana...
-

mike102 - Badacz tematu
a własnie ten system Noki t o co to tak naprawde jest poza takim radiem to ma jakis procesor dzwieku i kilka głosnikow tak???No a radio zobaczymy ale ja własnie tez nie lubie tych nowych radi mam na chcacie Pionieera nawet z pilotem i lezy od 1.5 roku bo mi nie pasuje do deski w golfie i jeszcze bede sie martwił czy mi szyby nie wyjebia....teraz mam oryginalna Alfe ale i dwa gosnki a chce w drzwi załozyc i podpiac 4. Jednym słowem co fabryka stworzy to fabrykla
http://www.sendspace.pl/file/UeIM90V1/ o to ta instrukcja co znalazłem na naszym forum
http://www.sendspace.pl/file/UeIM90V1/ o to ta instrukcja co znalazłem na naszym forum
-

VWARNI - Czytacz
mike102 napisał(a):est tylko male "ale". Kiedy wkladam adapter kasety aby posluchac sobie mp3, gra mi tylko na jeden glosnik. Gdy delikatnie docisne adapter na dol, wtedy gra i drugi glosnik.
Ja mialem tak samo, na adapterze z allegro za jakies 7zl, kupilem inny w media markt za 20 zl i gra pikno na 2 glosniczkach

Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
Dam88 napisał(a):mike102 napisał(a):est tylko male "ale". Kiedy wkladam adapter kasety aby posluchac sobie mp3, gra mi tylko na jeden glosnik. Gdy delikatnie docisne adapter na dol, wtedy gra i drugi glosnik.
Ja mialem tak samo, na adapterze z allegro za jakies 7zl, kupilem inny w media markt za 20 zl i gra pikno na 2 glosniczkach
Heh, ten wlasnie mam z media markt

-

mike102 - Badacz tematu
no to klops
zawsze mozesz kupic transmiter fm
http://www.allegro.pl/item381011349_ta57_4x_fm_transmiter_auto_car_mp3_mp4_cd_uniwers.html
zawsze mozesz kupic transmiter fm
http://www.allegro.pl/item381011349_ta57_4x_fm_transmiter_auto_car_mp3_mp4_cd_uniwers.html
Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
Bezcenne 
>>mk3 abd by Dam88 <<
-

Dam88 - VIP
Zakupilem drugi adapter z duza glowica. W dalszym ciagu trzeba czasami delikatnie docisnac, ale wtedy juz gra na dwa caly czas
Plus, ze nie trzeba wyjmowac kasety, aby przelaczac sie na radio.
Po prostu chyba mechanizm do konca nie dociska.
Plus, ze nie trzeba wyjmowac kasety, aby przelaczac sie na radio.
Po prostu chyba mechanizm do konca nie dociska.
-

mike102 - Badacz tematu
Panowie a ja mam takie pytanie , czy do takiego radia można podłączyć jakoś wzmacniacz ? bo samo radio wydaje mi się trochę słabe ale za to według mnie jest stylistycznie super
planuje takie kupić, tylko właśnie trapi mnie sprawa wzmacniacza , pozdrawiam
planuje takie kupić, tylko właśnie trapi mnie sprawa wzmacniacza , pozdrawiam-

veronx - Czytacz
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio