Moderator: Moderator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Cześć.
Wczoraj kupiłem mój pierwszy samochód... Golfa III
w którym mam właśnie problem z radiem
Instrukcja jest po niemiecku i nie mogę znaleźć kodu. Radio to BETA 4. Może ktoś wie na której stronie znaleźć kod w książeczce do radia lub może mi jakoś pomóc? Linki do generatorów już nie działają 
Wczoraj kupiłem mój pierwszy samochód... Golfa III
w którym mam właśnie problem z radiem
Instrukcja jest po niemiecku i nie mogę znaleźć kodu. Radio to BETA 4. Może ktoś wie na której stronie znaleźć kod w książeczce do radia lub może mi jakoś pomóc? Linki do generatorów już nie działają 
-

$kubi - Gaduła
A ktore przyciski w tym radiu?
http://www.allegro.pl/item328885679__%5 ... _%5E_.html
Wlaczam, pojawia sie napis SAFE (bez wciskania czegokolwiek) wpisuje kod i co potem?
http://www.allegro.pl/item328885679__%5 ... _%5E_.html
Wlaczam, pojawia sie napis SAFE (bez wciskania czegokolwiek) wpisuje kod i co potem?
- urodzony13marca
- Berbeć
Czy ono jest kodowane? Zawsze do kodowania były TA i TP, jeśli jest kodowane to trafiaj różne kombinacje DWÓCH klawiszy tak, by po sekundzie trzymania wyskoczyło "1000".
-

Zico63 - Members
Zico63 napisał(a):Czy ono jest kodowane? Zawsze do kodowania były TA i TP, jeśli jest kodowane to trafiaj różne kombinacje DWÓCH klawiszy tak, by po sekundzie trzymania wyskoczyło "1000".
A czy na tej przykladowej aukcji, ktora podalem, na zdjeciu (moze fakt slabo wyrazne) widzisz gdziekolwiek te przyciski? To radio, o ktorym ja mowie to nowsza generacja, z mk4, Ty natomiast piszesz o alphah z mk3, a z tymi nie mam problemow
)
Ale juz rozwiazalem problem, po wpisaniu kodu wciskamy na 5 s. przycisk >. (przycisk "w prawo" wyszukiwania stacji).
- urodzony13marca
- Berbeć
Najmocniej przepraszam! Ale nie pisałem wciskaj TA i TP, tylko by kombinować przyciskanie dwóch (bo tak było w "3") przycisków, na zdjęciu doskonale widać, że nie ma TP, TA.
W każdym razie cieszę się, że radio gra!!!
W każdym razie cieszę się, że radio gra!!!

-

Zico63 - Members
Witam, mam pytanie poniewaz mam radio z vw bora orginalne vw beta V i potrzebuje kodu do niego lecz niewiem czy jest potrzebny kod bo niemusialem nigdy go wpisywac choc samochód stal bez akumulatora 6 godzin czy moze byc cos takiego ze te radio jest bez kodu jezeli samochód stal bez akumulatora 6 godzin
?? prosze o odbpowiedz poniewaz kupilem nowe radio a te wymontowalem i chce go spowrotem zamontowac bo te nowe sie popsulo!!!!

?? prosze o odbpowiedz poniewaz kupilem nowe radio a te wymontowalem i chce go spowrotem zamontowac bo te nowe sie popsulo!!!!

- Eral
- Berbeć
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio