radio fabryczne - instsukcja obsługi

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

radio fabryczne - instsukcja obsługi

Postprzez Bongo » 3 sie 2007, o 13:09

Witam! Sprzedaje fabryczne radyjko golfa III, i chciałbym sie zapytac czy macie moze jakas instrukcje ovsługi albo gdzieś jest na necie, bo szukałem na googlach ale nie znalazłem (bo koles powiedział ze jak radio to chce tesh instrukcje obsługi) :( , wiec jak macie to zapodajcie, z góry dzięki ;-)
1.4 CHIP TUNING 90KM - jak tu sie oderwac od siedzenia ;]]]
Bongo
Berbeć
 
Posty: 4
Dołączył(a): 3 sie 2007, o 13:03
Lokalizacja: Łaziska

radio fabryczne - instsukcja obsługi

 

Postprzez krazek1 » 3 sie 2007, o 14:14

Chyba jest w instrukcji obsługi do Golfa , ale nie jestem pewien. A instrukcje znajdziesz tutaj -----------> http://www.golf3.pl/topics13/vw-golf-in ... f-vt41.htm
Avatar użytkownika
krazek1
VIP
 
Posty: 469
Dołączył(a): 25 maja 2007, o 10:16
Lokalizacja: Szczecinek
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Bongo » 3 sie 2007, o 14:26

ok jak ściągne to zobacze, a czy te radyjko po właczeniu swiateł powinno swiecic ?, a jak sie włozy kasete to powinno odrazu grac ?
1.4 CHIP TUNING 90KM - jak tu sie oderwac od siedzenia ;]]]
Bongo
Berbeć
 
Posty: 4
Dołączył(a): 3 sie 2007, o 13:03
Lokalizacja: Łaziska

Postprzez Bongo » 3 sie 2007, o 14:49

w tym poradniku nic nie ma o radiu :-/
1.4 CHIP TUNING 90KM - jak tu sie oderwac od siedzenia ;]]]
Bongo
Berbeć
 
Posty: 4
Dołączył(a): 3 sie 2007, o 13:03
Lokalizacja: Łaziska

Postprzez Bongo » 3 sie 2007, o 18:35

a czy te radyjko po właczeniu swiateł powinno swiecic ?, a jak sie włozy kasete to powinno odrazu grac :?:
1.4 CHIP TUNING 90KM - jak tu sie oderwac od siedzenia ;]]]
Bongo
Berbeć
 
Posty: 4
Dołączył(a): 3 sie 2007, o 13:03
Lokalizacja: Łaziska

Postprzez mike102 » 17 gru 2007, o 16:46

Bongo napisał(a):a czy te radyjko po w?aczeniu swiate? powinno swiecic ?, a jak sie w?ozy kasete to powinno odrazu grac :?:


tak
Avatar użytkownika
mike102
Badacz tematu
 
Posty: 284
Dołączył(a): 17 gru 2007, o 16:40
Lokalizacja: WR

Postprzez K@mil » 17 gru 2007, o 19:35

Bongo napisał(a):a czy te radyjko po w?aczeniu swiate? powinno swiecic ?, a jak sie w?ozy kasete to powinno odrazu grac :?:


Tak jak wlonczysz swiate?ka powinno sie swiecic i tak samo jak wlozycsz kasete powinno odrazu ruszyc :mrgreen: :mrgreen:

:arrow: Jak ktos ma fotki jak wyciagnac fabryczne raadyjko bylbym wdziedzny za nie :!:
Avatar użytkownika
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK
 
Posty: 4895
Dołączył(a): 30 lis 2007, o 19:15
Lokalizacja: NDZ/CT


- - -



Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości