Witam czy takie radio jest coś warte, bo mam okazje kupić po dobrej cenie:
http://cokupic.pl/produkt/audiovox-VME-9114
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Jeżeli tylko do słuchania to ja bym odpuścił. Nie wiem jakie pieniądze miałbyś w ten sprzęt włożyć ale z pewnością można do słuchania coś markowego i lepszego kupić (też używkę). Po co płacić za te wszystkie zbędne lansiarskie bajery.
- Porsche
- Czytacz
qubson, proponuję kupno nawet używki lub nówkę Kenwood , JVC , Pioneera i radyjko ma grać niż tam jakieś wynalazki . Moim zdaniesz szkoda aż tyle kasy wydawać na radio .
no chyba że nie masz co robić z pieniędzmi to kup sobie to radio .
Miałem kenwooda którego sprzedałem i pięknie radyjko grało , teraz mam Pionnera DEH-P6000UB i nie zmienię narazie na żadne inne radio
no chyba że nie masz co robić z pieniędzmi to kup sobie to radio .
Miałem kenwooda którego sprzedałem i pięknie radyjko grało , teraz mam Pionnera DEH-P6000UB i nie zmienię narazie na żadne inne radio

-

Gesiu_15 - Moderator Globalny
- Rocznik: 1994
- Silnik: 2.0 2E GTI
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Jeśli już masz się decydować na coś "takiego" to tylko nowe z gwarancją, bo jak się posypie to naprawa nieopłacalna.
Pierwsze co zdechnie to taśma wysuwanego ekranu, następnie przestanie odczytywać napęd CD..
Pierwsze co zdechnie to taśma wysuwanego ekranu, następnie przestanie odczytywać napęd CD..
Voice Kraft - postaw na jakość!
Volkswagen Klub Polska #157
.
Volkswagen Klub Polska #157
.
-

slavwek.ie - Moderator Globalny
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio