Dziekuje za odpowiedz, pozdrawiamModerator: Moderator
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Radio alpha
Czesc, mam pytanko , czy radio te pierwotne , oryginalne (ALPHA) z golfika 3 ma wyprowadzenie na 4 glosniki ? Albo chociaz na dwa do tylu ?
Dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam
Dziekuje za odpowiedz, pozdrawiamCo nas nie zabije, to nas wzmocni...
-

jaryszek - Berbeć
Witam!
Wielkie sorki za odkop tematu!
Słuchajcie mam Golfa 3 95 rok 1,6. Miał zamontowane radio w wersji alpha i tak samo wyjście na 2 głośniki przednie.
Kupiłem radio które ma obsługę 4 głośników zabrałem się za podpinanie a tu zonk w kostce są tylko 4 przewody czyli od dwóch głośników.
Czy ktoś z was wie czy te przewody od pozostałych głośników są wyprowadzone i gdzie ich ewentualnie szukać. Czy może VW odwalił fuszerke i tylko te 4 przewody zostały poprowadzone?? W takim razie po kiego grzyba w tym aucie tyle głośników?
Proszę was o pomoc.
Wielkie sorki za odkop tematu!
Słuchajcie mam Golfa 3 95 rok 1,6. Miał zamontowane radio w wersji alpha i tak samo wyjście na 2 głośniki przednie.
Kupiłem radio które ma obsługę 4 głośników zabrałem się za podpinanie a tu zonk w kostce są tylko 4 przewody czyli od dwóch głośników.
Czy ktoś z was wie czy te przewody od pozostałych głośników są wyprowadzone i gdzie ich ewentualnie szukać. Czy może VW odwalił fuszerke i tylko te 4 przewody zostały poprowadzone?? W takim razie po kiego grzyba w tym aucie tyle głośników?
Proszę was o pomoc.
- AlucarD
- Berbeć
Powiem ci że w wersji GL są poprowadzone przewody do przednich drzwi natomiast w tylnych drzwiach nic takiego nie znalazłem 

moj-golf/mk3-by-mazz-t10320.html <<-- MOJE MK III-

Mazz - VIP
Ok w drzwiach (przód i tył) są same maskownice wrrrrrrrrrrrrrrrr!! Co za lipa!
Cóż głośniki do kupienia ehh sle problem w tym, że instalacji nie widzę. Panowie jakie są szanse, że nie będę musiał całej dechy rozbierać, żeby pociągnąć przewody??
Cóż głośniki do kupienia ehh sle problem w tym, że instalacji nie widzę. Panowie jakie są szanse, że nie będę musiał całej dechy rozbierać, żeby pociągnąć przewody??
- AlucarD
- Berbeć
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio