Na wstepnie prosze nie odsyłac mnie do zazara ja potrzebuje rysunek konkretny pod konkretny sprzet
witam panowie mam prozbe by ktos mi narysował jak spiac cały sprzet audio ale tak by kazdy głupi zaskoczył jak to podpiac wiec tak
radio (narazie takie LG LCS500UR LCS-500UR )
głosniki przód hertz 165 dsk zwrotnice i twitter komplet
tył jbl zwrotnice i twitter komplet
wzmacniacz 4 kanałowy
sam tył sub + wzmacniacz
samochód golf III 3d prosze o rysunek jak podpiac od radia poczawszy do samego konca

i masz Stereo, a nie Mono na 2 mostkach z jednej pary RCA. Druga rzecz - jeżeli w ślepym teście rozpoznajesz, że woofer jedzie z mostka, a nie z pojedyńczego kanału, to pogratulować wprawnego ucha
Mam nadzieję, że kiedyś będzie okazja udowodnić co znaczy 30 - 40 wacików ze starego hamerykańca
W takich piecach masz DF na poziomie 300 - 500, to nawet w mostku masz DF taki, że jakiś zapyziały CP może sobie pomarzyć o takiej kontroli na pojedyńczych kanałach
zresztą, na jakość, kontrolę wpływa tyle czynników, że na to by trzeba osobny temat założyć, a jeszcze przy "śmiesznym wooferku" 16 cm ? Taki mały OT, ale chętnie bym podyskutował w jakimś temacie o CA i wyjaśnił/dowiedział się nowych spraw, zagadnień
nie pomyliłeś tematów?