Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Proszę o mała poradę
Witam wszystkich otóż zamontowałem w przednich drzwiach pioneerki ale ten dźwięk ucieka gdzieś w drzwi i grają tak jak by nie miały obudowy moje pytanie brzmi jak i czym to wytłumić czy może jest na to jakiś inny patent z góry dzięki pozdro
- tomasz146
- Czytacz
ciężka sprawa z tymi dzwiami.
powiem ci jak zrobił mój brat miał głośniki 2x30 wat zrobił skrzynie i wsadził to do bagzżnika. gra super....
z tego co wiem to za głośnikiem powinieneś mieć taką gąbkę, może jej niemasz>???
powiem ci jak zrobił mój brat miał głośniki 2x30 wat zrobił skrzynie i wsadził to do bagzżnika. gra super....
z tego co wiem to za głośnikiem powinieneś mieć taką gąbkę, może jej niemasz>???
-

arek ryba - Members
-

arek ryba - Members
umnie chodz mam 2x20w gra ok i nic nie trzeszczy w dzwiach i nie dzwoni właśnie ta gąbka może pochłania drgania .
-

arek ryba - Members
Re: Proszę o mała poradę
-mam rozumieć,że podłączyłeś głośniki zgodnie z biegunami?tomasz146 napisał(a):dźwięk ucieka gdzieś w drzwi i grają tak jak by nie miały obudowy
-

lackas - Members
Miałem podobny problem i zmniejszyłem jak na razie głośność na głośnikach w drzwiach a zwiększyłem na tylne kanały może to nie jest jakieś super rozwiązanie ale jest lepiej, na allegro widziałem że można kupić specjalne dystanse które likwidują uciążliwy hałas plastików http://www.allegro.pl/item401369949_esc ... _powe.html
dodam że warto było by wytłumić drzwi dla uzyskania dobrego efektu
dodam że warto było by wytłumić drzwi dla uzyskania dobrego efektu

Mój samochód: moj-golf/moj-golfik-1-4-t2418.html
-

sebik85 - Badacz tematu
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio