witam.Chciałbym się zapytać kolegów znających się na rzeczy które radio lepiej kupić ceny podobne.
Alpine IDA-X301 Czy JVC KD-R701 . proszę o opinie.dzięki pozdro
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
W JVC seria R też nie robi szału, totalna masówka nowych technologii, do tego pogmatwana obsługa ... nie kupił bym..
Poza tym, nie porównywał bym bezpośrednio tych modeli, bo IDA to tylko czytnik wszelakich nośników, a R701 ma standardowy napęd CD + czytnik USB
Ja wiem, że w dobie plików kompresowanych napęd CD nie ma większego znaczenia, ale jeśli zachce ci się kiedyś odsłuchać starą dobrą płytkę (wytłoczoną a nie wypaloną w kompie) to do Alpine jej nie wepchniesz
Poza tym, nie porównywał bym bezpośrednio tych modeli, bo IDA to tylko czytnik wszelakich nośników, a R701 ma standardowy napęd CD + czytnik USB
Ja wiem, że w dobie plików kompresowanych napęd CD nie ma większego znaczenia, ale jeśli zachce ci się kiedyś odsłuchać starą dobrą płytkę (wytłoczoną a nie wypaloną w kompie) to do Alpine jej nie wepchniesz
Voice Kraft - postaw na jakość!
Volkswagen Klub Polska #157
.
Volkswagen Klub Polska #157
.
-

slavwek.ie - Moderator Globalny
amilo88 poweidz ile chcesz kasy przeznaczyc na radyjko ,i czemu akurat te 2 modele?
Ja osobiscie jednakzostal bym przy JVC.
Ja osobiscie jednakzostal bym przy JVC.
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Kolego ja bym Ci polecił coś używanego. Jeśli alpinka ty tylko seria CDA tu masz link całkiem ciekawe radyjko i jeszcze 6 miesięcy na gwarancji http://allegro.pl/item802875404_alpine_ ... n_bdb.html
-

Pro100 - VIP
- Rocznik: 93
- Silnik: R32
- Nadwozie: 5-drzwiowe
DJ_SM napisał(a):killah, zgodzę się ale niestety jest jeszcze becker, clarion i kenwood które robią bardzo dobre jednostki jednak żeby wykorzystać możliwości takiego sprzętu pozostałe klocki muszą byc też na tym samym poziomie
nom
do nakamichi to trza mieć sprzęt;] ja nawet swojej alpiny nie mam na czym wykorzystać
do czasu...

- killah
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio