mianowicie: gdy odpalam silnik z tuby ktora jest podlaczona do wzmaka slychac bzyczenie gdy gazuje auto (tak jak by bzyczenie jest spowodowane praca alternatora) bo plus z wzmacniacza mam bezposrednio polaczony z plusem aku. druga sprawa to gdy slucham muzyki w pewnym momencie z tuby zaczyna bas samoistnie lupac nawet gdy wyciszam dzwiek. czy to jest wina wzmaka (jako wadliwego sprzetu) czy wina zlego podlaczenia? pozdrawiam i licze na pomocModerator: Moderator
• Strona 1 z 1
problem ze wzmacniaczem
siemanko. mam problem w swoim car audio
mianowicie: gdy odpalam silnik z tuby ktora jest podlaczona do wzmaka slychac bzyczenie gdy gazuje auto (tak jak by bzyczenie jest spowodowane praca alternatora) bo plus z wzmacniacza mam bezposrednio polaczony z plusem aku. druga sprawa to gdy slucham muzyki w pewnym momencie z tuby zaczyna bas samoistnie lupac nawet gdy wyciszam dzwiek. czy to jest wina wzmaka (jako wadliwego sprzetu) czy wina zlego podlaczenia? pozdrawiam i licze na pomoc
mianowicie: gdy odpalam silnik z tuby ktora jest podlaczona do wzmaka slychac bzyczenie gdy gazuje auto (tak jak by bzyczenie jest spowodowane praca alternatora) bo plus z wzmacniacza mam bezposrednio polaczony z plusem aku. druga sprawa to gdy slucham muzyki w pewnym momencie z tuby zaczyna bas samoistnie lupac nawet gdy wyciszam dzwiek. czy to jest wina wzmaka (jako wadliwego sprzetu) czy wina zlego podlaczenia? pozdrawiam i licze na pomoc- ARKADINHO_22
- Berbeć
powiadasz ,,tuba dudni" sama na ściszonym radiu. I zapewne masz radio pioneerka ?
jak masz pioneerka i wzmacniacz robi co chce to połącz mase radia kabelkiem z zewnętrzną częścią gniazda RCA (chinch) i na 99% wszystko się skończy.
jak masz pioneerka i wzmacniacz robi co chce to połącz mase radia kabelkiem z zewnętrzną częścią gniazda RCA (chinch) i na 99% wszystko się skończy.
Ostatnio edytowano 20 maja 2008, o 19:56 przez No_Limits, łącznie edytowano 1 raz
- No_Limits
- Berbeć
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio