problem z radiem

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

problem z radiem

Postprzez Chudy19 » 10 lut 2012, o 15:23

Witam dostalem radio DALCO 6002TV i gdy je podlaczam to tylko na sekunde zapala sie przyciski na panelu i brak reakcji na panelu. Po zdjęciu panelu w radiu pali sie czerwona dioda czyli prad dochodzi. Co jest nie tak?
Chudy19
Berbeć
 
Posty: 6
Dołączył(a): 7 lut 2012, o 15:58
Lokalizacja: Kraszewo

problem z radiem

 

Postprzez swatu » 11 lut 2012, o 14:17

pewnie styki na panelu siadły.
Włóż panel do radia i poruszaj nim zobaczysz ,czy stykaja czy nie ,bo może trzeba bedzie blaszki podgiąc.
Avatar użytkownika
swatu
VIP
 
Posty: 4695
Dołączył(a): 9 wrz 2008, o 16:18
Lokalizacja: TKN Końskie
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Chudy19 » 11 lut 2012, o 15:32

dalej nic cały czas to samo:( podgiolem delikatnie i podłączyłem a tu oooo tylko włączył sie na 2 sekundy i nic jak wciskam reset to tez sie włącza na sekundę.
Chudy19
Berbeć
 
Posty: 6
Dołączył(a): 7 lut 2012, o 15:58
Lokalizacja: Kraszewo

Postprzez swatu » 11 lut 2012, o 21:03

tu masz naklejke z radia posprawdzaj kable czy wszystko masz dobrze podciągniete
Obrazek
Avatar użytkownika
swatu
VIP
 
Posty: 4695
Dołączył(a): 9 wrz 2008, o 16:18
Lokalizacja: TKN Końskie
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Chudy19 » 12 lut 2012, o 11:37

wszystko jest dobrze ale jednak bede musial je dac do naprawy bo moze cos sie rozlutowalo czy cos. Dzieki za pomoc
Chudy19
Berbeć
 
Posty: 6
Dołączył(a): 7 lut 2012, o 15:58
Lokalizacja: Kraszewo

Postprzez swatu » 12 lut 2012, o 13:05

wyczytałem na innym forum ze to radio ,lubi robic takie psikusy i jest dosc usterkowe.
Avatar użytkownika
swatu
VIP
 
Posty: 4695
Dołączył(a): 9 wrz 2008, o 16:18
Lokalizacja: TKN Końskie
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Chudy19 » 12 lut 2012, o 14:01

No ja tez czytałem właśnie. Ale to ja je dostałem za darmo to żadna strata jak nie będzie działać :-)
Chudy19
Berbeć
 
Posty: 6
Dołączył(a): 7 lut 2012, o 15:58
Lokalizacja: Kraszewo

Postprzez swatu » 12 lut 2012, o 14:04

Chudy19 napisał(a):Ale to ja je dostałem za darmo to żadna strata jak nie będzie działać
nie no ,pewnie ,tylko dowiedz sie czy czasem naprawa nie wyjdzie drożej nic kupno jakiegos innego radyjka.
Avatar użytkownika
swatu
VIP
 
Posty: 4695
Dołączył(a): 9 wrz 2008, o 16:18
Lokalizacja: TKN Końskie
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe


- - -



Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości