Witam
Mam taki problem z moim radiem jak słucham płyty to mi przerywa nawet parę razy w trakcie jednej piosenki i coś długo się czeka aż się załączy następna czy da się to jakoś naprawić??moje radio to Dalco Proszę o odpowiedzi Pozdrawiam
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
1. Jeśli płyta jest porysowana to nie dziw się że tak się dzieje, do sprawdzenia tego włóż nową nie porysowaną płytkę do napędu.
2. Brak funkcji anty schock, a co za tym idzie wstrząsy na drodze powodują "wybicie" płyty podczas jej odczytu.
3. Żywot lasera się kończy. Można go wyczyścić, wyregulować (ale trzeba mieć o tym pojęcie) lub wymienić.
To są główne aspekty
Firma Dalco... hmm poczytaj opinie o tej firmie w sieci ja nic nie chcę sugerować, ale wiem że radio, radiu nie równe
Ogólnie coś czuję że jeśli tego nie bedzie robić porysowana płytka to zbieraj na nowe radio. Jakiegoś Blaupunkta, Soniaka lub Pionierka
2. Brak funkcji anty schock, a co za tym idzie wstrząsy na drodze powodują "wybicie" płyty podczas jej odczytu.
3. Żywot lasera się kończy. Można go wyczyścić, wyregulować (ale trzeba mieć o tym pojęcie) lub wymienić.
To są główne aspekty
Firma Dalco... hmm poczytaj opinie o tej firmie w sieci ja nic nie chcę sugerować, ale wiem że radio, radiu nie równe
Ogólnie coś czuję że jeśli tego nie bedzie robić porysowana płytka to zbieraj na nowe radio. Jakiegoś Blaupunkta, Soniaka lub Pionierka
-

marcinkoz2910 - Members
-

paffeł - Czytacz
Też miałem DALCO
Znaczy jeszcze mam bo leży gdzieś w garażu... Kupiłem je jakieś 2 lata temu, dałem 250zł a po pół roku przestało odtwarzać płyty
Jednym słowem wielkie G 
Znaczy jeszcze mam bo leży gdzieś w garażu... Kupiłem je jakieś 2 lata temu, dałem 250zł a po pół roku przestało odtwarzać płyty
Jednym słowem wielkie G 
GOLF 3 by głuszek
kliknij i napisz co o nim sądzisz...
kliknij i napisz co o nim sądzisz...
-

gluszek - Members
Dokładnie wielkie G w które więcej nie wdepne
jak je kupowałem to chyba kierowałem się wyglądem bo był nr 1... fajnie świeciło 

-

paffeł - Czytacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio