Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Problem z głośnikami
Mam nastepujący problem, do drzwi przednich w moim golfieIII 1.6 96r poprowadzone sa kable od głośników ale nie wychodza za radiem i nie wiem gdzie sie kończą . Czy ktoś już sie spotkał z takim problemem??
- masek
- Berbeć
Re: Problem z głośnikami
masek napisał(a):Mam nastepujący problem, do drzwi przednich w moim golfieIII 1.6 96r poprowadzone sa kable od głośników ale nie wychodza za radiem i nie wiem gdzie sie kończą . Czy ktoś już sie spotkał z takim problemem??
mogą byc doprowadzone tylko do przelotki w drzwiach pod zawiasami.. jestem tam taka duza guma i pod nią są kabelki od glosników, od elektrycznych szyb, centralnego itp

-

K@mil - POMOCNIK

Miałem to samo. Przewody od głośników były w drzwiach a kończyły sie w przelotkach.
Dodam że mam radio oryginalne z wyjściem na dwa głośniki w podszybiu dlatego nie zrobili przewodów od radia do drzwi. Trzeba sobie samemu doprowadzić przewody od przelotki do radia.
Dodam że mam radio oryginalne z wyjściem na dwa głośniki w podszybiu dlatego nie zrobili przewodów od radia do drzwi. Trzeba sobie samemu doprowadzić przewody od przelotki do radia.
Artur
- Artur G
- Czytacz
pogratulować zakupukzk7652 napisał(a):kupiłem promocyjne głośniki 130mm
Kombinuj pierścień MDF mocowany od tyłu z otworem pod 13-tkę
Voice Kraft - postaw na jakość!
Volkswagen Klub Polska #157
.
Volkswagen Klub Polska #157
.
-

slavwek.ie - Moderator Globalny