potrzebuje rady

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

potrzebuje rady

Postprzez Maciej 22 » 10 gru 2007, o 21:52

witam wszystkich posiadaczy golf i zwracam sie z pro?b? jakie mam wybrac g?osniki na podszybie do golfa i jakiej firmy tak do 100 zl z gory dzieki za rady
Maciej 22
Berbeć
 
Posty: 8
Dołączył(a): 10 gru 2007, o 21:37
Lokalizacja: z pomorza

potrzebuje rady

 

Postprzez Mayk » 13 gru 2007, o 15:31

to zalezy jakie masz glosniki w drzwiach? jesli oryginalne to wsadz w podszybie tzw cykacze ( tweetery) ;-)
Avatar użytkownika
Mayk
Badacz tematu
 
Posty: 166
Dołączył(a): 8 lis 2007, o 10:05
Lokalizacja: 64-100 Leszno

Postprzez Maciej 22 » 13 gru 2007, o 19:52

s?k w tym ?e w drzwiach nie posiadam g?osników
Maciej 22
Berbeć
 
Posty: 8
Dołączył(a): 10 gru 2007, o 21:37
Lokalizacja: z pomorza

Postprzez Aro » 13 gru 2007, o 20:12

czyli planujesz jazde tylko na dwoch na podszybiu tak?
Avatar użytkownika
Aro
VIP
 
Posty: 1328
Dołączył(a): 28 paź 2007, o 10:45
Lokalizacja: Gostynin
Rocznik: 2000
Silnik: 2000
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Maciej 22 » 13 gru 2007, o 22:37

narazie tak
Maciej 22
Berbeć
 
Posty: 8
Dołączył(a): 10 gru 2007, o 21:37
Lokalizacja: z pomorza

Postprzez PiJey88 » 13 gru 2007, o 23:11

kup sobie jaki? zestawik np Blaupunkt, sa niedrogie, a bedziesz mia? 2 g?o?niki 165 i 2 tweeterki, bedzie napewno ?adniej gra?o
Avatar użytkownika
PiJey88
Administrator
 
Posty: 5010
Dołączył(a): 2 lut 2007, o 09:16
Lokalizacja: Warszawa
Rocznik: 1996
Silnik: 2.8 VR6 AAA
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez Aro » 13 gru 2007, o 23:17

165 na podszybie ? ;-) w drzwi to tak ale niewiem czy kolega chce montowac w drzwi.
Avatar użytkownika
Aro
VIP
 
Posty: 1328
Dołączył(a): 28 paź 2007, o 10:45
Lokalizacja: Gostynin
Rocznik: 2000
Silnik: 2000
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez PiJey88 » 14 gru 2007, o 12:11

no wiem, ale wyda te same pieniadze i tu b?dzie mia? 2 g?o?niki w drzwi i 2 tweeterki na podszybie, a tak to tylko g?osniki na podszybiu i to jeszcze ma?e 13 cm (bo takie si? tam chyba mieszcz?)
nie mówie ze ma kupic zestaw za 300z?, na allegro sa juz za 100z? godne uwagi, zreszta kazdy wie na co moze sobie pozwoli?, jeden kupi za 600z? drugi za 300z? a trzeci za 100z? i kazdy z nich bedzie zadowolony we w?asnym zakresie :] POZDRAWIAM!
Avatar użytkownika
PiJey88
Administrator
 
Posty: 5010
Dołączył(a): 2 lut 2007, o 09:16
Lokalizacja: Warszawa
Rocznik: 1996
Silnik: 2.8 VR6 AAA
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez Aro » 15 gru 2007, o 02:07

no to je?eli kolega zgadza sie na takie rozwiazanie to chetnie pomozemy z instrukcjami montazu nie ? ;-) bo moze dojsc to przeprowadzania kabli , ja u siebie tak mialem ze niby kable byly ale konczyly sie zaraz za drzwiami... i w kostce mialem kable tylko na glosniki na podszybie :D
Avatar użytkownika
Aro
VIP
 
Posty: 1328
Dołączył(a): 28 paź 2007, o 10:45
Lokalizacja: Gostynin
Rocznik: 2000
Silnik: 2000
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Maciej 22 » 15 gru 2007, o 14:08

dzi?ki wszystkim za dobre rady pozdr

[ Dodano: 2007-12-15, 19:18 ]
http://www.allegro.pl/item278672101_sup ... waran.html chyba zdecyduje sie na te co sadzicie
Maciej 22
Berbeć
 
Posty: 8
Dołączył(a): 10 gru 2007, o 21:37
Lokalizacja: z pomorza

Postprzez Aro » 16 gru 2007, o 12:55

czyli pozostajesz przy zamontowaniu glosnikow na podszybiu?
Avatar użytkownika
Aro
VIP
 
Posty: 1328
Dołączył(a): 28 paź 2007, o 10:45
Lokalizacja: Gostynin
Rocznik: 2000
Silnik: 2000
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez energy » 24 gru 2007, o 14:40

ja zamontowałem takie nawet fajnie grają

http://www.allegro.pl/item283247575_pro ... _nowe.html

zadarmo je dostałeml
energy
Berbeć
 
Posty: 3
Dołączył(a): 24 gru 2007, o 00:31
Lokalizacja: lwówek śl


- - -



Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość