Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
pomoc w doborze niedrogiego CA
Witam, oprócz niewielkiego jak na potrzeby CA budżetu (ok 1000zł) mam również ograniczenie w postaci ciągle przepełnionego bagażnika, dlatego sub raczej odpada. Osobiście zastanawiałem się nad zakupem używanego Clariona DXZ-389 RGUSB (mam możliwość za ok 350-400zł) i dwóch kompletów HELIX B 62C +dystanse i kable. Zastanawiam się jednak czy nie lepiej byłoby za te 600 zł kupić głośniki tylko na przód + wzmacniacz do nich. Co o tym sądzicie? A może macie lepszy pomysł na CA za 1000zł? (powtórze tylko że na suba w bagażniku nie mam miejsca)
-

jezior - Berbeć
Moze sprobuj dwa w podszybie dwudrozne zeby miec tweetery (ja tak mam HERTZ dcx 100)
jesli masz miejsce w drzwiach (bo wiem ze nie wszystkie modele maja) to mozesz w tym miejscu sie zabawic odpowiednio wygluszajac i montujac.
wzmacniacz jesli nie masz miejsca w bagazniku to pod tylna kanape jesli bedzie niezbedny do glosnikow w drzwiach.
to by bylo na tyle, ale to tylko propozycja i moje podejscie do sprawy:)
jesli masz miejsce w drzwiach (bo wiem ze nie wszystkie modele maja) to mozesz w tym miejscu sie zabawic odpowiednio wygluszajac i montujac.
wzmacniacz jesli nie masz miejsca w bagazniku to pod tylna kanape jesli bedzie niezbedny do glosnikow w drzwiach.
to by bylo na tyle, ale to tylko propozycja i moje podejscie do sprawy:)
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
-

adam11215 - Czytacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio