Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
PODŁĄCZENIE RADIA
SIEMA.CZY JAK WYCIĄGNE ORGINALNE RADIO Z MOJEGO GOLFA TO ZNAJDĘ WEWNĄTRZ ZŁĄCZE ISO I BEZ PROBLEMU PODŁĄCZĘ NOWE RADIO,KTÓRE TAKĄ KOSTKĘ POSIADA?[glow=red][/glow]
dan
- dan78
- Berbeć
już podłączyłem nowe
zdecydowanie lepiej,teraz tylko nowe głośniki i będzie ok.Mam ze swojej starej 2czki głośniki na tylną półkę ale widzę,że nie warto lepiej w drzwi,więc musze sprzedać te z 2czki phonocar(jajka trójdrożne 250 mocy muzycznej) myslę ,że wezmę za nie 170pln bo są jak nowe z pudełkiem i kabelkami a w ich miejsce kupię coś w drzwi.Mogę tu na forum zapytać czy ktoś chce je kupić? Pozdro i dzięki za pomoc.
zdecydowanie lepiej,teraz tylko nowe głośniki i będzie ok.Mam ze swojej starej 2czki głośniki na tylną półkę ale widzę,że nie warto lepiej w drzwi,więc musze sprzedać te z 2czki phonocar(jajka trójdrożne 250 mocy muzycznej) myslę ,że wezmę za nie 170pln bo są jak nowe z pudełkiem i kabelkami a w ich miejsce kupię coś w drzwi.Mogę tu na forum zapytać czy ktoś chce je kupić? Pozdro i dzięki za pomoc.dan
- dan78
- Berbeć
Hmm a moze ktos napisac czy te zaslepki da sie spowrotem przyeczpic
?
I czy jedynym sposobem zeby radio gralo bez kluczyka jest podpiecie + od stacyjki pod pamiec czy tam zasilanie ? (czy wystarczy te 2 ostatnie zamienic).
?
I czy jedynym sposobem zeby radio gralo bez kluczyka jest podpiecie + od stacyjki pod pamiec czy tam zasilanie ? (czy wystarczy te 2 ostatnie zamienic).
- obieq
- Czytacz
A to zkolei jest oryginalne? Oryginalne i kilka innych potrafi iść także bez kluczyka - bez zmain w sieci, inne po zamienieniu żółtego z czerwonym, a jeszcze inne po złączeniu żółtego z czerwonym i wyjęciu z kostki fabrycznej brązowo-czerwonego! Zależy od radia.
-

Zico63 - Members
Panowie ja mam taki troche dziwny problem
Otóż podłączyłem radio i nie słychac nic przez głośniki ? Może to i głupie ale głośniki wcześniej działały bo przy nnym radiu nie było porblemu teraz pożyczylem Blaupunkta Verona CR 43 i mam problem , wiecie czy to moze być spowodowałne, bo kostka pasuje normalnie ... A poza tym ja zdjąc podsufitke zeby sie do anteny na dachu dobrać 
Otóż podłączyłem radio i nie słychac nic przez głośniki ? Może to i głupie ale głośniki wcześniej działały bo przy nnym radiu nie było porblemu teraz pożyczylem Blaupunkta Verona CR 43 i mam problem , wiecie czy to moze być spowodowałne, bo kostka pasuje normalnie ... A poza tym ja zdjąc podsufitke zeby sie do anteny na dachu dobrać 
- Davinci24
- Czytacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio