Podlaczenie radia pod stacyjke

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

Podlaczenie radia pod stacyjke

Postprzez dawi19 » 24 wrz 2010, o 15:19

witam chcialem sobie podlaczyc radio pod stacyjke ale jest problem. jak to podlaczyc i ktory kabel wziasc? mam jeden przeciety brazowy i na nim niema napiecia.
dawi19
Badacz tematu
 
Posty: 374
Dołączył(a): 22 cze 2010, o 23:43
Lokalizacja: Rybnik

Podlaczenie radia pod stacyjke

 

Postprzez K@mil » 24 wrz 2010, o 16:02

dawi19 napisał(a):jak to podlaczyc i ktory kabel wziasc?


http://www.golf3.pl/topics28/podlaczeni ... t12403.htm
Avatar użytkownika
K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK
 
Posty: 4895
Dołączył(a): 30 lis 2007, o 19:15
Lokalizacja: NDZ/CT

Postprzez swatu » 24 wrz 2010, o 21:34

2- ZASILANIE +12V (idzie przez stacyjkę czyli wyjęcie kluczyka powoduje brak napięcie na tym przewodzie)
http://images34.fotosik.pl/399/2f4eebf3aed8c9e1med.jpg
Avatar użytkownika
swatu
VIP
 
Posty: 4695
Dołączył(a): 9 wrz 2008, o 16:18
Lokalizacja: TKN Końskie
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez dawi19 » 24 wrz 2010, o 22:56

no dobra ale inne kable tam oryginalne
dawi19
Badacz tematu
 
Posty: 374
Dołączył(a): 22 cze 2010, o 23:43
Lokalizacja: Rybnik

Postprzez swatu » 25 wrz 2010, o 09:27

własnie tu w temacie na fotkach masz opisane kazde kable które wychodza z deski rozdzielczej i one sa orginale .Wazne zeby ci skie zgadzły kostki.
http://www.golf3.pl/topics28/podlaczeni ... t12403.htm
przejrzyj temat i fotki i porównaj u siebie czy masz taki sam układ przewodów.
Avatar użytkownika
swatu
VIP
 
Posty: 4695
Dołączył(a): 9 wrz 2008, o 16:18
Lokalizacja: TKN Końskie
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez dawi19 » 25 wrz 2010, o 09:43

wlasnie mam inny uklad.
dawi19
Badacz tematu
 
Posty: 374
Dołączył(a): 22 cze 2010, o 23:43
Lokalizacja: Rybnik

Postprzez swatu » 25 wrz 2010, o 09:59

najlepiej zapodaj fotki kabli i kostek jakie masz .
Avatar użytkownika
swatu
VIP
 
Posty: 4695
Dołączył(a): 9 wrz 2008, o 16:18
Lokalizacja: TKN Końskie
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez dawi19 » 25 wrz 2010, o 10:09

kostki mam ori iso i kable to czarny niebieski i czerwony polaczony z brazowym.
dawi19
Badacz tematu
 
Posty: 374
Dołączył(a): 22 cze 2010, o 23:43
Lokalizacja: Rybnik


- - -



Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości