tanio nie musi oznaczać byle jak...Moderator: Moderator
tanio nie musi oznaczać byle jak...
Bo sprzedają tego najwięcej a dlatego, że najprościej je zamontować i robić łomot..Gofer napisał(a):Skoro tak badziewnie grają głosniki przeznaczone do montazu w tylna półke to dlaczego naprawdę dobre firmy takie jak So...y czy Pio ... r je produkują ?
więcej ortografów nie dało się zrobić?rafal9119 napisał(a):skacz juz sie produkowac jego pułka i jego sprawa tobie nic do tego. sam zamierzam w pułke wpakowac głosniki i nie bedzie mi tu byle kto oceniał. Jak ja ie lubie warszawiakow och az sie gotuje he he he
Ogólnie po rozmowie ze znajomym oraz przeczytaniu tych wszystkich postów zrezygnowałem montażu głośników na półce. Dwa głośniki mam na podszybiu (grają jak grają, nic wielkiego) i w obecnej chwili planuje dołożyć dwa głośniki w drzwiach. Pewnie wybór padnie na Boschmana, ewentualnie jak dozbieram to jakieś tańsze Hertze (do ok. 150-180zł), a w troszkę późniejszym terminie wymienię te w podszybiu. Uważacie to za lepsze rozwiązanie?rafal9119 napisał(a):Paweu_mk3, ibogib184, zapodajcie foto swoich półek pewnie sami macie tam głosniki!

Dravo napisał(a):Ho ho.. Nie spodziewałem się tak hmm dużego zainteresowania wątkiem, szkoda troszkę, że w tle rozgrywa się taki bojkotOgólnie po rozmowie ze znajomym oraz przeczytaniu tych wszystkich postów zrezygnowałem montażu głośników na półce. Dwa głośniki mam na podszybiu (grają jak grają, nic wielkiego) i w obecnej chwili planuje dołożyć dwa głośniki w drzwiach. Pewnie wybór padnie na Boschmana, ewentualnie jak dozbieram to jakieś tańsze Hertze (do ok. 150-180zł), a w troszkę późniejszym terminie wymienię te w podszybiu. Uważacie to za lepsze rozwiązanie?
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości