Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
pioneer,czy kenwood?
Hej. Doradzcie mi,ktore radio wybrac. a moze ktos z Was ma ktores z tych? http://allegro.pl/pioneer-deh-2200ubb-deh-2200ub-deh-2220ub-gw24-i1271788927.html lub http://allegro.pl/kenwood-kdc-4047ua-4047ug-tania-wysylka-24h-sklep-i1267348108.html pozdrawiam.
-

darius84 - Badacz tematu
polecam pionka lasery w tych sa nie do zajechania
Jak sie bawic to sie bawic 1.8 wyj..... VR6 wstawic 

-

Basior1997 - Members
Mam pionka juz 5 rok i smiga jak glupi a kupilem go uzywanego wiec wiadomo co polece
za to mo tata ma jakiegos kenwooda u siebie i baaardzo narzeka!!! kupil nowe w slkepie i samo sie wylancza i nie czyta juz plyt
moze takie trefne wtrafil 
za to mo tata ma jakiegos kenwooda u siebie i baaardzo narzeka!!! kupil nowe w slkepie i samo sie wylancza i nie czyta juz plyt
moze takie trefne wtrafil 
-

Goral1985 - Badacz tematu
tak nawiasem kenwood ma dobra jakos dżwieku ale lipne wykończenie i trwałosc a za to pionek ma w miare dobra jakosc dzieku ale wykończenie prawie perfekcja

-

Basior1997 - Members
Akurat kilka miesięcy temu zakupiłem danego Kenwood'a szukałem w miarę taniego radyjka z portem USB. I powiem CI, że jestem bardzo zadowolony. Pod to mam podpięte Hertz DSK 165 na razie bez wzmacniacza i na prawdę jest bardzo dobry, czysty dźwięk.
Radio ogólnie solidne jak na tą cenę. Ciekawe funkcje, ładne podświetlenie, ładnie stylistyczne
Port USB na prawdę bardzo dobrej jakości, nie mam przerywania, albo "skakania" muzyki, wkładam pen-drive i muzyka sobie leci
Laser'a używam rzadziej lecz na prawdę nie mam zastrzeżeń do jego pracy.
Miałem ten sam dylemat kilka miesięcy temu na identyczne radia - zdecydowałem się kupić Kenwooda i nie żałuje swojej decyzji.
Pozdrawiam
Radio ogólnie solidne jak na tą cenę. Ciekawe funkcje, ładne podświetlenie, ładnie stylistyczne
Port USB na prawdę bardzo dobrej jakości, nie mam przerywania, albo "skakania" muzyki, wkładam pen-drive i muzyka sobie leci
Laser'a używam rzadziej lecz na prawdę nie mam zastrzeżeń do jego pracy.
Miałem ten sam dylemat kilka miesięcy temu na identyczne radia - zdecydowałem się kupić Kenwooda i nie żałuje swojej decyzji.
Pozdrawiam
-

Maciuś - Badacz tematu
najlepiej to kupic jedno jakis czaqs potestowac sprzedac kupic drugie i porównac
PS.poczekaj do lutego 2011 bedzie nowa seria wiec te bedą tańsze
PS.poczekaj do lutego 2011 bedzie nowa seria wiec te bedą tańsze

-

Basior1997 - Members
Witam. mam juz tego pionka i powiem |Wam, ze troche sie zawiodlem. Wyglada ladnie i dzwiek ma czysty,ale basik z tego radyjka jest dosyc kiepski. Mam wzmak magnata i sub hertz i do tej pory mialem radyjko panasonic i bylo lepiej niz teraz. Pozostalo mi teraz zainwestowac w dobry wzmacniacz. pozdrawiam
-

darius84 - Badacz tematu
ja taki problem miałem przy zmianie wzmacniacza ,ostatecznie zostalem przy starym modelu niz nowszym.A spróbuj pobawic sie przy wzmacniaczu ,moze tam teraz przy nim trzeba wyregulowac od nowa bass.No i przy radiu sprawdz jak masz bass ustawiony mozliwe ze jest calkiem sciszony.darius84 napisał(a):Wyglada ladnie i dzwiek ma czysty,ale basik z tego radyjka jest dosyc kiepski.
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio