Wybrałem trzy radyjka i sam nie wiem które wybrać .... Jestem za sony , ale nie zawsze firmowe znaczy lepsze ....
Radio Peying 8238U
Sony CDX
Radio Peiying PY3121
Pioneer DEH-2220
Czekam również na inne propozycję w podobnym przedziale cenowym ....
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Pare radyjek , które wybrać ?
>>>>> :::BLACK & WHITE ::: My Bandit <<<<<
Zapraszam Na moją stronkę
Zapraszam Na moją stronkę
-

patryk28091991 - Gaduła
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
GrZeChU91 napisał(a):Peying to tez dobra firma ...... Napewno gra lepiej niz nie jedno biedronkowe radio
Peying niczym się nie różni od "biedronkowych" wynalazków, nie spotkałem jeszcze dobrego produktu tej marki..
Pogadamy lada chwila, jak przestanie czytać płyty, następnie USB, następnie SD i zostanie mu tylko tuner działający.GrZeChU91 napisał(a):Znajomy ma z dvd i na orygilanych oplowskich glosnikach ladnie gra.....
Voice Kraft - postaw na jakość!
Volkswagen Klub Polska #157
.
Volkswagen Klub Polska #157
.
-

slavwek.ie - Moderator Globalny
Narzekacie tak na tego Peiyinga a ja miałem ten model i nie mogłem narzekać, radio przeżyło dość poważny wypadek i kilkuletnią jazdę na niskim twardym zawieszeniu i gra nadal u kolegi, laser się nie zacina, wyświetlacz działa tak jak powinien
http://www.ceneo.pl/1734016?se=aWGZ_dxm ... tAoddGmTBQ
Ale to wyższa półka cenowa, kolega jak je kupował to kosztowało prawie 800zł
Z tego co podałeś wybrałbym pionka.
http://www.ceneo.pl/1734016?se=aWGZ_dxm ... tAoddGmTBQ
Ale to wyższa półka cenowa, kolega jak je kupował to kosztowało prawie 800zł
Z tego co podałeś wybrałbym pionka.
- Lobus
- Ekspert
Ja miałem dwa modele Peiyinga i nie zamierzam już do tej marki wracać.
Przerzuciłem się na Kenwooda i jakość dźwięku była przepaścią, mówimy oczywiście o tym samym setupie car audio ze zmienionym jedynie radiem.
Głównie testowałem Peiyingi i JVC, ale po tym jak kupiłem pierwszego Kenwooda to nie mam zamiaru zamieniać go na inny model
Przerzuciłem się na Kenwooda i jakość dźwięku była przepaścią, mówimy oczywiście o tym samym setupie car audio ze zmienionym jedynie radiem.
Głównie testowałem Peiyingi i JVC, ale po tym jak kupiłem pierwszego Kenwooda to nie mam zamiaru zamieniać go na inny model

-

Bozio - Czytacz
Powiem szczerze ze jesli chodzi o strony techniczne to jestem zielony, ale duzo ludzi ceni sobie Pioneer'a i takie tez polecam, sam niedlugo mamusce do MKIII kupuje Pioneera ale nie wiem jaki to model 

R.I.P Mystic B. [*]
-

BartheZz_3 - Members
- Rocznik: 95
- Silnik: 1Z
- Paliwo: ON
- Nadwozie: kombi
Nie to że polecam i wychwalam pejinga;p ale mając do czynienia z tym akurat modelem i będąc na poziomie amatora car audio z wiedzą że blaupunkt to dobra firma hyhy spełniało moje oczekiwania i bylo dobre, teraz już bym nie kupił tego radia nawet za 200 zł.
BTW sam szukam dla siebi clariona cz200eg z tylnym wyjściem usb- wygoda,
ale teraz bardziej zastanawiam się nad czymś z mosfetem, bo mocy mi mało a nie potrzeba mi wzmacniacza na przedni zestaw, wystarcza mi moc z radia.
Co do tematu jestem przy pionku.
BTW sam szukam dla siebi clariona cz200eg z tylnym wyjściem usb- wygoda,
ale teraz bardziej zastanawiam się nad czymś z mosfetem, bo mocy mi mało a nie potrzeba mi wzmacniacza na przedni zestaw, wystarcza mi moc z radia.
Co do tematu jestem przy pionku.
- Lobus
- Ekspert
KOlego za niewielke pieniadze możesz kupić trochę starsze radio nie koniecznie z bajerami typu usb bo to głupota wg mnie. Zwykle proste radio CD / MP3 . ja szukałem radia ALPINE CDE-9846R stare radio jak mój golf a napier...la , że nie daj boże:) mam 6 głośników w golfinie w fabrycznych miejscach. Podstawa to zwrotnice i dystanse. Wg mnie nawet najgorsze markowe jest 100 razy lepsze od ,,Biedronkowych i innych'' może peying bedzie grał i głośno i takie tam ale uwierz że najgorsze markowe lepsze od innych. polecam własnie stare modele ALPINE ---sprawdzony temat a w szczególności w/w model
Golf III Kombi GT Yachting Henry LLoyd by Cipriani
- grzes5552006
- Czytacz
W moim Golfie mam podobne radio Sony'ego. Troszkę różni się ono od tego, prezentowanego przez Ciebie (np. podświetlenie na czarno + zielone diody), ale jakościowo jest super! Na Twoim miejscu brałbym Sony, najlepiej z czarnym tłem i białymi literami.
-

PrzemkoXVI - Members
ja osobiście mam te radio http://allegro.pl/radio-peiying-py-3118 ... 13294.html i jestem z niego zadowolony mam je 3 lata i polecam je osobiście ładnie brzmienie wogule super radio
- suchy123
- Czytacz
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio