Oryginalne radio VW BETA IV, a płyty CD lub mp3 (jack).

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

Oryginalne radio VW BETA IV, a płyty CD lub mp3 (jack).

Postprzez friizi » 11 sie 2014, o 23:27

znacie jakiś sposób, żeby do tego radia podłączyć muzykę z telefonu, zamontować zmieniarkę, jakiś adapter może?
friizi
Berbeć
 
Posty: 9
Dołączył(a): 3 mar 2014, o 04:41
Lokalizacja: Gniezno

Oryginalne radio VW BETA IV, a płyty CD lub mp3 (jack).

 

Postprzez Gesiu_15 » 11 sie 2014, o 23:32

friizi, kupujesz taki transmiter i tam masz wejście pod USB i jack . Ustawiasz fale radiowe (żeby nie było stacji ) to samo na tym transmiterze i gra muzyka . Jakość tej muzyki jest kiepska :kwasny:

http://allegro.pl/transmiter-fm-mp3-min ... 65632.html
Avatar użytkownika
Gesiu_15
Moderator Globalny
 
Posty: 3757
Dołączył(a): 14 kwi 2012, o 21:32
Lokalizacja: Kielce
Rocznik: 1994
Silnik: 2.0 2E GTI
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez friizi » 12 sie 2014, o 09:45

Gesiu_15 napisał(a):friizi, kupujesz taki transmiter i tam masz wejście pod USB i jack . Ustawiasz fale radiowe (żeby nie było stacji ) to samo na tym transmiterze i gra muzyka . Jakość tej muzyki jest kiepska :kwasny:

http://allegro.pl/transmiter-fm-mp3-min ... 65632.html


Ale mi chodzi o taki adapter: http://allegro.pl/kaseta-adapter-mp3-do ... 50921.html


I ma ktoś z Was na sprzedaż Gammę 4, bo za cholerę znaleźć nie mogę:D
friizi
Berbeć
 
Posty: 9
Dołączył(a): 3 mar 2014, o 04:41
Lokalizacja: Gniezno

Postprzez fuqet1 » 12 sie 2014, o 10:53

Gammę IV mam ale nie na sprzedaż :lol:
Ale czytałem gdzieś na necie że można z gammy wyprowadzić przewód jack .
Na torze raddiowym AM bedziesz miał muzykę z podpiętej mp3 lub telefonu.
Jak znajdę to podrzucę linka

[ Dodano: 2014-08-12, 16:59 ]
dodaje link o przeróbce
http://zbyshek.cba.pl/node/2
Avatar użytkownika
fuqet1
Badacz tematu
 
Posty: 203
Dołączył(a): 30 maja 2011, o 21:41
Lokalizacja: Przasnysz
Rocznik: 94
Silnik: 1400 ABD
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez friizi » 12 sie 2014, o 22:48

fuqet1 napisał(a):Gammę IV mam ale nie na sprzedaż :lol:
Ale czytałem gdzieś na necie że można z gammy wyprowadzić przewód jack .
Na torze raddiowym AM bedziesz miał muzykę z podpiętej mp3 lub telefonu.
Jak znajdę to podrzucę linka

[ Dodano: 2014-08-12, 16:59 ]
dodaje link o przeróbce
http://zbyshek.cba.pl/node/2


No ja sam sobie z tym raczej nie poradzę ty coś takiego robiłeś w swoim? Ogólnie mam możliwość zakupu Gammę V za 60 dych, będzie pasowała do Golfa 3?
friizi
Berbeć
 
Posty: 9
Dołączył(a): 3 mar 2014, o 04:41
Lokalizacja: Gniezno

Postprzez fuqet1 » 14 sie 2014, o 22:39

friizi napisał(a):No ja sam sobie z tym raczej nie poradzę ty coś takiego robiłeś w swoim? Ogólnie mam możliwość zakupu Gammę V za 60 dych, będzie pasowała do Golfa 3?

Osobiście miałem zamiar dokonać przeróbki ale narazie nie znalazłem na to ani czasu ani chęci (częściej słucham radia lub pomruku silnika niż mp3)
Gamma 5 bez problemu powinna pasować do gofra , przecież ma takie samo złącze iso jak gamma 4
Avatar użytkownika
fuqet1
Badacz tematu
 
Posty: 203
Dołączył(a): 30 maja 2011, o 21:41
Lokalizacja: Przasnysz
Rocznik: 94
Silnik: 1400 ABD
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez BialyUst » 16 sie 2014, o 03:22

kup zmieniarke MK3 na allegro sa po ok 250 zł podłączasz na ori kostkę tylko musisz wiedzieć jakie masz radio dokładnie zeby wiedziec jaka kostke gosciu ma ci wysłac i do zmieniarki podpinas USB badz karte i masz ladnie wszytsko wyswietlone jaka piosenka jaki tutuł itd :)
Avatar użytkownika
BialyUst
Members
 
Posty: 1559
Dołączył(a): 3 lis 2008, o 21:31
Lokalizacja: GSL


- - - https://gabinetlumiere.pl/blog/radiofrekwencja-mikroiglowa/ - Ewa Bukowska



Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości