Odnosnie okablowania...

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

Odnosnie okablowania...

Postprzez jatromb » 23 gru 2007, o 11:13

mam pytanie dotyczace okablowania glosnikowego w moim golfie... otoz na podszybiu mam przewody(wygladaja na oryginalna instalacje) i czy to znaczy ze w przednich drzwiach tez mam kable ;>?? zdjalem maskownice z drzwi, ale zadnego kabla nie bylo. chyba ze sa ukryte w drzwiach, bo tapicerki nie zdejmowalem?!
jatromb
Czytacz
 
Posty: 92
Dołączył(a): 20 gru 2007, o 15:10
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza

Odnosnie okablowania...

 

Postprzez opolanin » 23 gru 2007, o 12:28

nie wiem jak u ciebie ale ja mam kable w dzwiach, przednich i tylnych mimo ze z tylu nie mam glosnikow

[ Dodano: 2007-12-23, 11:31 ]
zobacz tutaj
http://www.golf3.pl/topics8/glosniki-w- ... vt2293.htm
opolanin
 

Postprzez PiJey88 » 23 gru 2007, o 12:33

biedniejsze wersje Golfa miały tylko głośniki na podszybiu w desce, jesli masz taką wersje to nie masz kabli w drzwiach. Reszta miała doprowadzona również do drzwi, a wersje limitowane miały kable nawet do tylnych drzwi :-D
Avatar użytkownika
PiJey88
Administrator
 
Posty: 5010
Dołączył(a): 2 lut 2007, o 09:16
Lokalizacja: Warszawa
Rocznik: 1996
Silnik: 2.8 VR6 AAA
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez opolanin » 23 gru 2007, o 12:36

pijey u mnie w wersji match mam kable dobrowadzone wszedzie, tylko brak glosniczkow, pozdro
opolanin
 

Postprzez jatromb » 23 gru 2007, o 13:38

ale jezeli nie bylo ich za maskownica, to jest nadzieja ze beda ukryte za tapicerka ;>??
jatromb
Czytacz
 
Posty: 92
Dołączył(a): 20 gru 2007, o 15:10
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza

Postprzez opolanin » 23 gru 2007, o 13:41

napisze tak, watpie ale sprobuj sciagnac tapicerke, kable powinny byc za maskownica by przy montazu nie rozbierac tapicerki
opolanin
 

Postprzez jatromb » 23 gru 2007, o 13:44

ok... sprobujemy :]
jatromb
Czytacz
 
Posty: 92
Dołączył(a): 20 gru 2007, o 15:10
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza

Postprzez opolanin » 23 gru 2007, o 13:46

sprobuj i napisz co wyniklo
opolanin
 

Postprzez jatromb » 23 gru 2007, o 14:35

ok, nie ma sprawy... ale dzisiaj niedziela to moze jutro sie tym zajme ;]
jatromb
Czytacz
 
Posty: 92
Dołączył(a): 20 gru 2007, o 15:10
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza

Postprzez PiJey88 » 23 gru 2007, o 14:37

ak nie bedzie w drzwiach to mogą być doprowadzone do słupka
Avatar użytkownika
PiJey88
Administrator
 
Posty: 5010
Dołączył(a): 2 lut 2007, o 09:16
Lokalizacja: Warszawa
Rocznik: 1996
Silnik: 2.8 VR6 AAA
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez jatromb » 23 gru 2007, o 14:56

oo... to jeszcze cos nowego :D poszukamy, popatrzymy :]

[ Dodano: 2007-12-28, 13:59 ]
jednak obejdzie sie bez przeciagania kabli.. w przednich drzwiach kable juz byly, wygladaja na oryginalne, bo sa zakonczone jakas specjalna wtyczka..

z tyly nie sprawdzalem ;P
jatromb
Czytacz
 
Posty: 92
Dołączył(a): 20 gru 2007, o 15:10
Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza


- - -



Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości