Witam!
Jak w temacie. Która z tych skrzynek lepiej sie sprawdzi? Uzywany JBL GT4 czy nowy nie uzywany Magnat BS30. Różnica cen to 20-30zl a wiec nie robi różnicy to praktycznie żadnej.
Napędzać to będzie Kenwood Kac-923
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
-

Michu! - Badacz tematu
- Rocznik: 1993
- Silnik: 1.4 ABD
- Paliwo: PB+LPG
- Nadwozie: 3-drzwiowe
Michu! napisał(a):Magnat BS30
Miałem okazję posłuchać tego "cuda".U mnie w mieście jest dużo fanów tego producenta, szału nie robi,dupy nie urywa, takie straszne buczydło i nic poza tym.Jak dla mnie szkoda wydanych pieniędzy. Lepiej Re Audio w używce poszukać.
[ Dodano: 2013-11-23, 19:46 ]
Tu była aukcja http://allegro.pl/excursion-sx1-10s4-re ... 25734.html
Alpine CDA 9835R...Hifonics Falcon...RAINBOW SLC 265.25 KICK NG...Alpine 3544...Audio System HX08SQ BR
-

assesino - Badacz tematu
nie chce ryzykowac kupujac uzywki
JBL uzywany ale osobiscie go sprawdzalem i jest ok. Tylko nie wiem czy brac tego jbl czy magnata, oba maja 250w rms tylko ile w tym prawdy...
-

Michu! - Badacz tematu
Michu! napisał(a):nie chce ryzykowac kupujac uzywki
a jakie masz obawy, ktoś Cię naciął?
Michu! napisał(a): JBL uzywany ale osobiscie go sprawdzalem i jest ok
skoro Tobie pasuje to go bierz,osobiście nie pasuje mi ten producent, kiedyś miałem wzmacniacz i skrzynię tego producenta i płaci się za znaczek i nic poza tym.
Alpine CDA 9835R...Hifonics Falcon...RAINBOW SLC 265.25 KICK NG...Alpine 3544...Audio System HX08SQ BR
-

assesino - Badacz tematu
assesino napisał(a):Michu! napisał(a):nie chce ryzykowac kupujac uzywki
a jakie masz obawy, ktoś Cię naciął?Michu! napisał(a): JBL uzywany ale osobiscie go sprawdzalem i jest ok
skoro Tobie pasuje to go bierz,osobiście nie pasuje mi ten producent, kiedyś miałem wzmacniacz i skrzynię tego producenta i płaci się za znaczek i nic poza tym.
No... juz raz kupilem uzywany glosnik, ktory mial byc elomegawypasbassik.
Padlo na JBL jednak, za duzo zlych opin na temat magnata

-

Michu! - Badacz tematu
Michu! napisał(a):assesino napisał(a):Michu! napisał(a):nie chce ryzykowac kupujac uzywki
a jakie masz obawy, ktoś Cię naciął?Michu! napisał(a): JBL uzywany ale osobiscie go sprawdzalem i jest ok
No... juz raz kupilem uzywany glosnik, ktory mial byc elomegawypasbassik.
Padlo na JBL jednak, za duzo zlych opin na temat magnata
napisałeś to tak jakby JBL był firmą która produkuje dobry sprzęt

- killah
A gdzieyczytales dobre opinie na temat budzetowych JBL?
kupi taki lolek JBL z marketu i pisze, ze to najlepszy sprzet na swiecie, a dlaczego? Bo przeciez to dobra firma, a ze gluchy w pien, to drugorzedna sprawa. 
kupi taki lolek JBL z marketu i pisze, ze to najlepszy sprzet na swiecie, a dlaczego? Bo przeciez to dobra firma, a ze gluchy w pien, to drugorzedna sprawa. 
Pomogę w montażu i wyborze sprzętu Car Audio
Clarion DRX-788 RUSB>Helix Esprit H400>Phase CFS 165>Helix B2 Precision>Phase CFS Tweeter>Helix H1000 Esprit>u-Dimension RM 210SL
Clarion DRX-788 RUSB>Helix Esprit H400>Phase CFS 165>Helix B2 Precision>Phase CFS Tweeter>Helix H1000 Esprit>u-Dimension RM 210SL
- bogib184
- Gaduła
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio