Czołem koledzy!
Mam następujący problem i proszę o wsparcie!
Podłączyłem nowe radio, sprawa dość prosta, wyjąłem oryginalną Bete 4 (Beta grała jak złoto), w komplecie z nowym radiem miałem przejściówkę na ISO. Podpiąłem wszystko jak Pan Bóg przykazał. Przekręcam kluczyk - radio nie gra, nawet nie błyśnie. Wkładam ponownie Bete, to samo - radio czarne. Sprawdziłem bezpieczniki przy urządzeniach - są ok, bezpiecznik w aucie nr 22 - cały (sprawdziłem tez pozostałe w kabinie - wszystkie całe). Wkładam nowe radio do innego auta - gra jak trzeba.
Macie jakiś pomysł?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Nowe radio, nowy problem
...hebluj synek hebluj, tata przyjdzie z siekierą to poprawi.
- disu
- Berbeć
Sprawdź, czy masz plusy we właściwym miejscu, w razie co zamień w przejściówce radio=>ISO

Voice Kraft - postaw na jakość!
Volkswagen Klub Polska #157
.
.
-

slavwek.ie - Moderator Globalny
Wszystko wg, schematu, oprócz... kostka oryginalna była nadłamana, w momencie kiedy przekładałem radia, musiałem jakoś przegiąć kabelki, prąd dotykał masy.
Poprawiłem usterkę, ale radia nadal nie grają. Mamy w Golfie jeszcze jakieś bezpieczniki oprócz kabinowych?
Poprawiłem usterkę, ale radia nadal nie grają. Mamy w Golfie jeszcze jakieś bezpieczniki oprócz kabinowych?
...hebluj synek hebluj, tata przyjdzie z siekierą to poprawi.
- disu
- Berbeć
Nie mamy...
Miernik do łapki i szukaj prądów. Jak nie ma miernika, to żarówka i kawałek przewodu.
Miernik do łapki i szukaj prądów. Jak nie ma miernika, to żarówka i kawałek przewodu.
Voice Kraft - postaw na jakość!
.
.
-

slavwek.ie - Moderator Globalny
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio