nowa wiazka zasilania

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

nowa wiazka zasilania

Postprzez KooxPL » 4 lut 2013, o 18:48

witam wygluszam golfa i wymieniam wszystkie kable ori na nowe i teraz mam problem jak najlep podlaczyc zasilenie radia , czy chyba najlepiej besposrednio od akumulatora ? czy moze macie jakies ciekawsze rozwiazanie ??
Avatar użytkownika
KooxPL
Czytacz
 
Posty: 120
Dołączył(a): 5 wrz 2010, o 01:24
Lokalizacja: WWE

nowa wiazka zasilania

 

Postprzez slavwek.ie » 4 lut 2013, o 21:34

Najlepiej bezpośrednio z baterii, nowa instalacja odpowiedniej grubości, po drodze koniecznie bezpiecznik. :ok:
Voice Kraft - postaw na jakość!

Volkswagen Klub Polska #157

.
Avatar użytkownika
slavwek.ie
Moderator Globalny
 
Posty: 1251
Dołączył(a): 10 paź 2009, o 18:36
Lokalizacja: P-ce

Postprzez KooxPL » 5 lut 2013, o 01:24

jakie dać kable ?znaczy srednice ? i jaki bespiecznik ? i można śmiało pod kostkę iso montować ?
Avatar użytkownika
KooxPL
Czytacz
 
Posty: 120
Dołączył(a): 5 wrz 2010, o 01:24
Lokalizacja: WWE

Postprzez slavwek.ie » 5 lut 2013, o 03:22

Kable min 2x2,5mm2, bezpiecznik 10A. Możesz śmiało podpinać pod ISO.
Voice Kraft - postaw na jakość!

Volkswagen Klub Polska #157

.
Avatar użytkownika
slavwek.ie
Moderator Globalny
 
Posty: 1251
Dołączył(a): 10 paź 2009, o 18:36
Lokalizacja: P-ce

Postprzez KooxPL » 5 lut 2013, o 13:13

dzisiaj wrócę do domu to obrazu cisne do sklepu po przewód i zaczynam działać ;) bo udało mi sie dostać kompletne nagłośnienie nokii z passata b4 i ciekawi mnie to . jak to będzie grało ;)
Avatar użytkownika
KooxPL
Czytacz
 
Posty: 120
Dołączył(a): 5 wrz 2010, o 01:24
Lokalizacja: WWE

Postprzez slavwek.ie » 5 lut 2013, o 15:55

KooxPL napisał(a):udało mi sie dostać kompletne nagłośnienie nokii z passata b4 i ciekawi mnie to . jak to będzie grało
Nie spodziewaj się zbyt wiele po fabryce..
Voice Kraft - postaw na jakość!

Volkswagen Klub Polska #157

.
Avatar użytkownika
slavwek.ie
Moderator Globalny
 
Posty: 1251
Dołączył(a): 10 paź 2009, o 18:36
Lokalizacja: P-ce

Postprzez KooxPL » 6 lut 2013, o 01:34

zawsze będzie tylko można głośniki wymienić jak kable , zasilanie i sterowanie już będzie ;) teraz jeszcze boczki wygluszyc . ale już towaru zabrakło . na sama podłogę i ścianę grodziowa poszło mi 6metrów filcu a myślałem ,że jeszcze zostanie .
Avatar użytkownika
KooxPL
Czytacz
 
Posty: 120
Dołączył(a): 5 wrz 2010, o 01:24
Lokalizacja: WWE


- - -



Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość