Nokia DSP we variancie?

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

Nokia DSP we variancie?

Postprzez radek_siara » 3 lip 2012, o 21:07

Witajcie, nosze się z zamiarem kupna mk3 w kombi i w związku z tym mam pytanko na temat poczciwego zestawu Nokii. Czy mozna bezinwazyjnie zamontowac full pakiet Nokia DSP z hatchbacka do kombi? Mniemam że z 8 głosnikami, jednostka sterująca to problemów nie będzie, trapi mnie raczej zamontowanie suba...
był Golf II...Golf III...Corsa II...Golf III... Ford Ka....jest... http://www.golf3.pl/topics49/audi-a4-b5-v6-vt62715.htm
Avatar użytkownika
radek_siara
Czytacz
 
Posty: 109
Dołączył(a): 15 lip 2011, o 11:40
Lokalizacja: Gniezno

Nokia DSP we variancie?

 

Postprzez piotr2 » 3 lip 2012, o 21:48

sub w boczku w bagażniku i tam jest chyba jego wzmacniacz...
Ale szczerze gdybym ja miał tyle pracy włożyc w montaż to bym odpuścił...
Moim zdaniem przereklamowane te dsp noki jest,nie gra to po mojemu
Obrazek
Avatar użytkownika
piotr2
Czytacz
 
Posty: 87
Dołączył(a): 11 sty 2008, o 21:50
Lokalizacja: świebodzin

Postprzez maciej78 » 4 lip 2012, o 01:05

radek_siara, :lol:
Avatar użytkownika
maciej78
Gaduła
 
Posty: 624
Dołączył(a): 17 lut 2011, o 00:40
Lokalizacja: Poznan

Postprzez radek_siara » 4 lip 2012, o 11:14

piotr2, mam w swoim DSP więc dlatego o tym mysle :P
maciej78, no co? :hyhy:
był Golf II...Golf III...Corsa II...Golf III... Ford Ka....jest... http://www.golf3.pl/topics49/audi-a4-b5-v6-vt62715.htm
Avatar użytkownika
radek_siara
Czytacz
 
Posty: 109
Dołączył(a): 15 lip 2011, o 11:40
Lokalizacja: Gniezno

Postprzez piotr2 » 4 lip 2012, o 17:39

masz dsp i co warto to jest tej pracy co Cię czeka z tym?
Nie lepiej odrazu cos innego zapakować?
Obrazek
Avatar użytkownika
piotr2
Czytacz
 
Posty: 87
Dołączył(a): 11 sty 2008, o 21:50
Lokalizacja: świebodzin

Postprzez radek_siara » 4 lip 2012, o 18:19

piotr2, tak, podoba mi sie brzmienie DSP, nie mam aspiracji by brać udział w zawodach CA ;-) zresztą nie o to mi chodzi w tym temacie :cisza: - chcę wiedziec czy czy będzie pasował w bagaju fabryczny sub.
był Golf II...Golf III...Corsa II...Golf III... Ford Ka....jest... http://www.golf3.pl/topics49/audi-a4-b5-v6-vt62715.htm
Avatar użytkownika
radek_siara
Czytacz
 
Posty: 109
Dołączył(a): 15 lip 2011, o 11:40
Lokalizacja: Gniezno

Postprzez maciej78 » 4 lip 2012, o 22:57

radek_siara, myśle że nie będzie pasował.
Wnęki z tyłu varianta są wieksze.
I też w tych wnękach są schowki.
Najlepiej zerknij do Grzecha i porównaj ;-)
Avatar użytkownika
maciej78
Gaduła
 
Posty: 624
Dołączył(a): 17 lut 2011, o 00:40
Lokalizacja: Poznan

Postprzez radek_siara » 6 lip 2012, o 10:22

maciej78, no to kicha, że nie bedzie pasował. Będę zbierał na coś nowego. A Grzechu tak kocha swego varianta że mi nie pozwoli :lol: :lol: :lol: ;-)
był Golf II...Golf III...Corsa II...Golf III... Ford Ka....jest... http://www.golf3.pl/topics49/audi-a4-b5-v6-vt62715.htm
Avatar użytkownika
radek_siara
Czytacz
 
Posty: 109
Dołączył(a): 15 lip 2011, o 11:40
Lokalizacja: Gniezno

Postprzez GrZeChU91 » 14 lip 2012, o 10:53

radek_siara, Ty a po uszach chcesz dostac.....Przeciez mowilem Ci ze suba nie zamontujesz we Variancie.....A uparty jestes.... :P Wez radjo ze swojego suba i glosniki sie kupi albo nawet same glosniki i bedziesz mial efekt podobny co w DSP
Avatar użytkownika
GrZeChU91
Members
 
Posty: 919
Dołączył(a): 24 lip 2011, o 22:02
Lokalizacja: Gniezno


- - -



Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości