Witam. Mam zapytnie czy będzie to dobry zakup ?
http://allegro.pl/item392325587_becker_ ... we_fv.html
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
samo urządzenie całkiem, ale cieżko coś powiedzeć o mapach, pracuje w sklepie rtv-agd, mamy w ofercie nawigacje, i powiem ci, że najlepsze mapy to AutoMapa teraz już jest 5, i dalej ciągle Mio. za podobną kwotę kupisz spokojnie jakieś MIO np. C520 a MioMapą, albo coś innego z AutoMapą, ja używam teraz AutoMapy 5 i jestem abrdzo zadowolony, podobnie i MIO, wgrałem sobie tylko fotoradary i jest elegancko.
co do mio, druga sprawa bardzo szybki serwis, a samych reklmacji bardzo mało, czasem wiadomo jak we wszytskim trafi się, seriws robisz on-line , w ciągu max dwóch dni kurier u ciebie w domu, albo odnosisz do skelpu i sklep to załatwia.
polecam rozejrzeć się po MIO i do tego AutoMape, tylko zeby już 5 była
co do mio, druga sprawa bardzo szybki serwis, a samych reklmacji bardzo mało, czasem wiadomo jak we wszytskim trafi się, seriws robisz on-line , w ciągu max dwóch dni kurier u ciebie w domu, albo odnosisz do skelpu i sklep to załatwia.
polecam rozejrzeć się po MIO i do tego AutoMape, tylko zeby już 5 była
-

gajdzik - VIP
Tez sie zastanawialem nad nawigacja
ale taka za rozsadna cene i dosyc dobra,z dokladniejsza mapa polski i fotoradarami, 1,5 calowy ekranik.I tak przyokazji najlepsze miejsce i chyba jedyne(ale niewiem
)
na zamontowanie nawi to przy nawiewach. Jak ktos ma fajny pomysl gdzie jeszcze mozna zamontowac to pisac
ale taka za rozsadna cene i dosyc dobra,z dokladniejsza mapa polski i fotoradarami, 1,5 calowy ekranik.I tak przyokazji najlepsze miejsce i chyba jedyne(ale niewiem
)
na zamontowanie nawi to przy nawiewach. Jak ktos ma fajny pomysl gdzie jeszcze mozna zamontowac to pisac

- reMi
- Berbeć
Najbardziej chodzi mi o dokładną mapę Europy razem z fotoradarami ponieważ dużo kursuję (Polska-Niemcy-Holandia) oraz bluetooth. Cenowo od 1000 zł do 1200 . 

-

psychoczarny - Czytacz
A ja bym zaproponowal:
http://www.allegro.pl/item389006094_mio ... sklep.html
Bawilem sie tym ostatnio w Saturnie. Naprawde bardzo szybkie urzadzenie.
Jak tylko kasa mi pozwoli, to prawdopodobnie zakupie.
http://www.allegro.pl/item389006094_mio ... sklep.html
Bawilem sie tym ostatnio w Saturnie. Naprawde bardzo szybkie urzadzenie.
Jak tylko kasa mi pozwoli, to prawdopodobnie zakupie.
-

mike102 - Badacz tematu
tzn. chodzi ci o np. wgranie drugiej mapy? poza tą która będzie na urządzeniu?
nie wiem jak w C520, ale w najnowszej serii Moov , spokojnie można mieć więcej map, ładuje je się na karte pamięci i chodzi, ale czy tak jest w każdym modelu to nie wiem - jutro w sklepie pobawię się to ci napewno w ciągu dnia napisze jak to jest
nie wiem jak w C520, ale w najnowszej serii Moov , spokojnie można mieć więcej map, ładuje je się na karte pamięci i chodzi, ale czy tak jest w każdym modelu to nie wiem - jutro w sklepie pobawię się to ci napewno w ciągu dnia napisze jak to jest
-

gajdzik - VIP
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio