Witam,
Posiadam mk3 w,którym niestety, ale mam tylko 2 głośniki na desce. Chciałbym zamontować dwa głośniki w drzwiach, lecz niestety nie mam "tunelu" w drzwiach, ani jakiejkolwiek instalacji. Moje pytanie brzmi: W jaki sposób mam przeprowadzić kable z deski do drzwi, mam na myśli miejsce zawiasów drzwi.
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
A masz jakas elektryke w drzwiach? Szyby, lusterka? Masz gumowe przelotki między drzwiami a słupkiem?
Do montażu głośników w drzwiach musisz kupić kieszenie z miejscem na głośniki.
Do montażu głośników w drzwiach musisz kupić kieszenie z miejscem na głośniki.
Voice Kraft - postaw na jakość!
Volkswagen Klub Polska #157
.
.
-

slavwek.ie - Moderator Globalny
Kolega raczej nie ma przejscia.Widac ze silnik ma 1.4 i pewno CL....
Moszesz jechac na szrot w okolicy i znalesc oryginalna instalacje do glosnikow lub poszukac tunel gumowy i tam kabel wsadzic.Ja w poprzedniku tez mialem zaslepki w drzwiach wiec skolowalem tunel od mk4.Troche rzezby ale pasowalo.....
Moszesz jechac na szrot w okolicy i znalesc oryginalna instalacje do glosnikow lub poszukac tunel gumowy i tam kabel wsadzic.Ja w poprzedniku tez mialem zaslepki w drzwiach wiec skolowalem tunel od mk4.Troche rzezby ale pasowalo.....
-

GrZeChU91 - Members
Nie trzeba rzezbic z tunelami od mk3 czy mk4 i instalacją, wiecej z tym rob uniwersalneoty niż pożytku, są dostępne uniwersalne przelotki gumowe, które spokojnie pomieszczą kable.
Voice Kraft - postaw na jakość!
.
.
-

slavwek.ie - Moderator Globalny
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio