no racja, w poprzednim aucie tez wszysko pochowalem za skrzynke, a te boczki sa jakos przymocowane i czy jak chcesz wyciagnac zapas to nie przeszkadzaja?????Moderator: Moderator
no racja, w poprzednim aucie tez wszysko pochowalem za skrzynke, a te boczki sa jakos przymocowane i czy jak chcesz wyciagnac zapas to nie przeszkadzaja?????
włożenie na miejsce tak samo
wiec fajne rozwiązanie i naprawde nieźle wygląda.. jak ktoś sie skusi na coś takiego to służe radą
Szymon_Lodz napisał(a):a czym wygluszyles skrzynie i skad wiedziales jakie ma miec wymiary??
wymiary akurat wziałem ze strony JL Audio, ale mozna obliczać samemu, do tego radze skorzystać z programu WinISD- bardzo przydatny- w internecie pełno opisów tego programu- co jakie parametry znaczą, na co zwracać uwagę itd itp..
dawno mnie tu nie bylo
wystarczy wyjąć głośnik, zdjąć podłoge i odchylic "boczki" wszystko trwa mniej niż minute
i nie musial bys wszystkiego wywalac tylko bys boczki i glosnik wyjal i podloga by mogla zostac:D
moglbys tez zamiescic fotki o ile masz samych podlog bez obicia

???????
to coś na pewno poradzimy
?? DO ZAMKA OD KLAPY TYLNEJ JEST JAKIES 35 CM
a jak z wysokościa?? zreszta najlepiej jak chwilkę znajdziesz i porobisz fotki
bo rozumiem ze chciałbyś miec wszystko co masz teraz + troche(chociaż na jedna torbe) miejsca w bagażniku i porządek z kablami

:
ale dałem rade
ja u siebie mniej wyciolem.
i bedzie ok 
potem i tak bede tapicerkę uszczelniał czy wygłuszał nie wiem jak to nazwac- celem eliminacji drżeń jej elementów
no oczywiście + porządne wygłuszenie akustyczne blach drzwi

Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości