witam,
zastanawiam sie nad kuntnem nawigacji lark freebird 35.3.. ma ktos ja?? interesuja mnei opinie.. bo kosztuje 400zl i to jest akurat w miare moich mozliwosci.. prosze doradzcie ew cos
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Mam do sprzedania nowsze larki 35.3 za 360zl + koszty przesylki
! Sa bardzo dobre. Mozna wgrac na nie automape (czyli najlepsza mapa aktualnie) i inne programy. Mozna takze odtwarzac filmiki, muzyke. POzdrawiam. Jak cos to kontakt GG: 7305366
! Sa bardzo dobre. Mozna wgrac na nie automape (czyli najlepsza mapa aktualnie) i inne programy. Mozna takze odtwarzac filmiki, muzyke. POzdrawiam. Jak cos to kontakt GG: 7305366-

Jumper - Czytacz
dzieki kolego. akurat dzis mialem otwarcie sklepu w ktorym pracuje i mamy te larki za 299. jutro sobie zakupie jedna sztuke. pozdrawiam
[ Dodano: 2008-06-06, 21:17 ]
wiec kupilem sobie ta nawigacje.. jak za takie pieniadze to jestem zadowolony.. na moje potrzeby w zupelnosci wystarczy. na razie mapa polski starcza... moze z czasem jesli bede potrzebowal to dogram jakos inne kraje. polecam!
[ Dodano: 2008-06-06, 21:17 ]
wiec kupilem sobie ta nawigacje.. jak za takie pieniadze to jestem zadowolony.. na moje potrzeby w zupelnosci wystarczy. na razie mapa polski starcza... moze z czasem jesli bede potrzebowal to dogram jakos inne kraje. polecam!
- patrys1989
- Czytacz
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio