Kabel rmt

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

Kabel rmt

Postprzez miszczu » 6 maja 2009, o 20:31

Czesc, do czego mam podpiac kabel rmt od wzmacniacza ??
miszczu
Berbeć
 
Posty: 14
Dołączył(a): 5 gru 2008, o 18:30
Lokalizacja: NDZ

Kabel rmt

 

Postprzez piotr2 » 6 maja 2009, o 20:34

do wysowania anteny w radiu
Obrazek
Avatar użytkownika
piotr2
Czytacz
 
Posty: 87
Dołączył(a): 11 sty 2008, o 21:50
Lokalizacja: świebodzin

Postprzez marcinkoz2910 » 6 maja 2009, o 20:37

Masz foto tego wejścia ? A nie jest to ten pin co po włączeniu radia podaje 12V na to wejście i załącza wzmak?

Bo ja znalazłem coś takiego:

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic449720.html
Avatar użytkownika
marcinkoz2910
Members
 
Posty: 4293
Dołączył(a): 20 lip 2008, o 15:16
Lokalizacja: Pogórze /k. Skoczowa

Postprzez miszczu » 6 maja 2009, o 20:37

a mozna tak troceh jasniej bo ja to nie ogarniam tych spraw :D

[ Dodano: 2009-05-06, 20:38 ]
no tak dokladnie jak mowisz to jak jest podpiety to dopieru załacza sie wzmak
miszczu
Berbeć
 
Posty: 14
Dołączył(a): 5 gru 2008, o 18:30
Lokalizacja: NDZ

Postprzez piotr2 » 6 maja 2009, o 20:39

marcinkoz2910 napisał(a):Masz foto tego wejścia ?
fote jednego kabelka?ten kabelek jest od wysówania anteny i sluzyc moze za wlaczenie wzmaka,bo niewidze w radiu innego wyjscia gdzie jest 12v po załączeniu
Obrazek
Avatar użytkownika
piotr2
Czytacz
 
Posty: 87
Dołączył(a): 11 sty 2008, o 21:50
Lokalizacja: świebodzin

Postprzez marcinkoz2910 » 6 maja 2009, o 20:40

Patrz mam odpowiedź: przewod podpinany do RMT podepne do radia (pin automatycznej anteny),
Avatar użytkownika
marcinkoz2910
Members
 
Posty: 4293
Dołączył(a): 20 lip 2008, o 15:16
Lokalizacja: Pogórze /k. Skoczowa

Postprzez piotr2 » 6 maja 2009, o 20:41

marcinkoz2910 napisał(a):Patrz mam odpowiedź
a oczym ja cały czas pisze?
Obrazek
Avatar użytkownika
piotr2
Czytacz
 
Posty: 87
Dołączył(a): 11 sty 2008, o 21:50
Lokalizacja: świebodzin

Postprzez miszczu » 6 maja 2009, o 20:42

wlasnie nie mam zdjecia. a gdzie to panowie podpiac ? bo nie mam zielonego pojecia
miszczu
Berbeć
 
Posty: 14
Dołączył(a): 5 gru 2008, o 18:30
Lokalizacja: NDZ

Postprzez marcinkoz2910 » 6 maja 2009, o 20:42

http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=74610

RMT to pod antene w aucie ;-) i gitara
Avatar użytkownika
marcinkoz2910
Members
 
Posty: 4293
Dołączył(a): 20 lip 2008, o 15:16
Lokalizacja: Pogórze /k. Skoczowa

Postprzez miszczu » 6 maja 2009, o 20:43

no fajnie tylko teraz trzeba znalezc pin automatycznej anteny ;/ no ale dzieki juz troche rozjasnione to jest
miszczu
Berbeć
 
Posty: 14
Dołączył(a): 5 gru 2008, o 18:30
Lokalizacja: NDZ

Postprzez piotr2 » 6 maja 2009, o 20:44

miszczu, jesli niemasz oznaczonych kabli to włącz radio i zobacz na ktorym kabelku ci pokaze 12v a po wyłączeniu znika napiecie
Obrazek
Avatar użytkownika
piotr2
Czytacz
 
Posty: 87
Dołączył(a): 11 sty 2008, o 21:50
Lokalizacja: świebodzin

Postprzez miszczu » 6 maja 2009, o 20:44

no zrobie jak mowicie wielkie dzieki wam :D
miszczu
Berbeć
 
Posty: 14
Dołączył(a): 5 gru 2008, o 18:30
Lokalizacja: NDZ

Następna strona

- - -



Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości