Jakie glosniki polecacie pod radyjko JVC KD-G332? Mam maly dylemat ponieważ szukam glosnikow z mocnym basem , ktore beda tylko dzialac pod radyjkiem. Mysle nad "HELIX Dark Blue 62.1"
http://www.allegro.pl/item469323538_helix_dark_blue_62_1_wysylka_gratis_ss.html
ale nie chce sie bawic w wygluszanie drzwi. Mam golfa 3-drzwiowego i myslalem zeby wstawic te glosniki w miejsce firmowek po po bokach tylnej kanapy. Co wy na to? Jkie glosnieki proponujecie bez wyglusznia drzwi?
Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
zeby uzyskac dobry bass to najjlepsze glosniki ci w tym niepomoga gdyz tapicerka seryjne jest dosc wrazliwa na trzesienie i cisnienie ucieka szparami... glosniki ktore wybrales sa to dobre glosniki warte swojej ceny i nadaja sie na podlacznie bezpiesrednie pod radio ale musisz uzyc dystansow oraz wygluszyc dzrwi,,, no niestysty max88ja, zyby miec efekt nie wystarczy wsadzic super glosnikow wiaze sie z tym wiecej pracy.. 

- piotr0488
- Members
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
dokladnie, bez wygluszenia to nawet glosniki za tysiaka NIE ZAGRAJA!
dystanse + uszczelnienie dystansow aby powietrza zza glosnika i sprzed glosnika sie nie mieszalo i to wystarczy, wtedy helixy beda OK, bez tego - zapomnij, przykro mi.
a roboty nie jest duzo...
dystanse + uszczelnienie dystansow aby powietrza zza glosnika i sprzed glosnika sie nie mieszalo i to wystarczy, wtedy helixy beda OK, bez tego - zapomnij, przykro mi.
a roboty nie jest duzo...
-

lysutki - Badacz tematu
to jedz do firmy
ale to musisz sie liczyc z duzymi kosztami, bo oni to raczej robia PRO i tylko z dobrych (drgich) materiałow...
powiedza Ci ze 10 arkuszy maty powinno wystarczyc na jedne drzwi (jakies 60-80 zł + dystanse + robota) wiec pare stowek sie z tego zrobi niestety
ale to musisz sie liczyc z duzymi kosztami, bo oni to raczej robia PRO i tylko z dobrych (drgich) materiałow...
powiedza Ci ze 10 arkuszy maty powinno wystarczyc na jedne drzwi (jakies 60-80 zł + dystanse + robota) wiec pare stowek sie z tego zrobi niestety
-

lysutki - Badacz tematu
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio