Nad Blaupunkt'em nawet się nie zastawiaj bo podobna grają tragicznie. A jeśli chodzi o JBL'a i Hertz'a to już zależy od twoich funduszy. Możesz też poszukać suba na głośniku PowerBass, mają dużo pochlebnych opinii
nie wiem jak sub`y ale głośniki blaupunkta, sam mam i sobie chwalę. ale wydaje mi się że jeżeli robią dobre głośniki w drzwi, to czemu suby mają byś do d??:)
Blaupunkta nie polecam.Z tej stawki JBL albo HERTZ ale wybrałbym HERTZa bo ma niezłe parametry.Myślę,że ten wzmak,który polecają w tej aukcji będzie na styk
oba są 4-ro kanałowe, suba dajesz na mostek dwóch kanałów i dwa ci zostaną jeszcze na jakieś dobre głośniki w przyszłości lub drugi taki sam subwoofer
a jak chcesz coś typowo pod jeden kanał to możesz dać np Magnata RX-22, no ale nie wiele mniej kosztuje a masz tylko 2 kanały i zero możliwości na pszyszłość
A ja na twoim miejscu wybrałbym monoblock cyfrowy bo unikniesz w ten sposób strat mocy.Lepiej postaw na 2 wzmaki: jeden zasilający przód a drugi suuuba.Myślę,że takie rozwiązanie jest najlepsze.Oczywiście wszystko zależy od funduszy.
Magnat RX-44 mimo niezbyt wygórowanej ceny jest naprawdę niezłym wzmakiem godnym polecenia. Blaupunkta odradzam bo dużo problemów z nimi bywa