Moderator: Moderator
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Jaki sprzet.
Siemka , Jest sprawa.. Kupilem niedawno golfika z niemiec i Chce wrzucic do niego jakis sprzecik, tylko ze ja sie zbytnio na tym nie znam:/ Kwota jaka chce przeznaczyc to ok 1500-2000 zl z radyjkiem.. chodzi mi o kompletne car audio do mojej furki:D Czekam na wasze propozycje.. Najlepiej z dodanym linkiem produktu.. Licze na wasza pomoc! dzikowa z gory.
- VW3
- Czytacz
z własnej praktyki wiem ze samemu ciezko jest osiagnac dobra scene dzwiekowa w aucie ,jedynie co mozna zrobic do udac sie do fachowej firmy zajmujacej sie tymi rzeczami i powiedziec czego sie oczekuje od sprzetu.
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
radyjko:

albo

glosniki w drzwi:
albo

do glosnikow dystanse
w bagaznik
skrzynia basowa
wzmacniacz do skrzyni

okablowanie

[ Dodano: 2008-12-21, 12:09 ]
ten sprzet bedzie sie bardzo ladnie prezentowal w samochodzie jak rowniez wrazenia ze sluchania muzyki by zadowolily niejednego maniaka muzyki

albo

glosniki w drzwi:
albo

do glosnikow dystanse
w bagaznik
skrzynia basowa
wzmacniacz do skrzyni

okablowanie

[ Dodano: 2008-12-21, 12:09 ]
ten sprzet bedzie sie bardzo ladnie prezentowal w samochodzie jak rowniez wrazenia ze sluchania muzyki by zadowolily niejednego maniaka muzyki
- piotr0488
- Members
nie ma sprawy, wybralem takie z tageo powodu aby sie szalowo prezentowaly w samochodzie ale do 450 zł sa rowniez dobre radyjka np.

te 3 propozycje naprawde ladnie graja, teraz musis wybrac to ktore bardziej ci sie podoba..

te 3 propozycje naprawde ladnie graja, teraz musis wybrac to ktore bardziej ci sie podoba..
- piotr0488
- Members
Chyba sie pospieszylem z tym sprzetem za 2 tys. w cenie 1500 zl dalo by sie cos zlozyc ?
[ Dodano: 2008-12-21, 12:44 ]
Glosniki te co zaproponowales to bym kupil - chodzi mi o te hertze. Radyjko to jakies za 400 zl np te piooniera co wyslales link. Tylko ten soobwofer i wzmacniacz jakis tanszy.. co o tym sadzisz ?
[ Dodano: 2008-12-21, 12:44 ]
Glosniki te co zaproponowales to bym kupil - chodzi mi o te hertze. Radyjko to jakies za 400 zl np te piooniera co wyslales link. Tylko ten soobwofer i wzmacniacz jakis tanszy.. co o tym sadzisz ?
- VW3
- Czytacz
jesli chcesz to 400 zł skrzynie + wzmacniacz i cieknie kable to jednynie najlepszy w tej cenie jest taki zestaw :

mialem kiedys ten zestaw u siebie i powiem gralo to jakos,,, bas dawalo, moze nie byl szalowy ale za te pieniadze max...

mialem kiedys ten zestaw u siebie i powiem gralo to jakos,,, bas dawalo, moze nie byl szalowy ale za te pieniadze max...
- piotr0488
- Members
kable ktore ja ci zaproponaowalem to cena ponad 100 zl a te ktore sa w zestawie kosztuja 25 zł osobno, ale skrzynie blaupunkta musisz zalilic wzacniaczem bo z samego radia bedzie kicha...
a wiec tak jak pisales kup:
radio - pioneer 339,00 zł
glosniki - hertz 399,00
skrzynia + wzmacniacz+ kable - blaupunkt 389,00 zł
i pamietaj kupic dystanse bo bez nich glosniki w drzwiach beda tylko skakac i nic wiecej, zakladajac glosniki w dzwiach pamietaj doliczyc koszty wygluszenia drzwi, bo inaczej tapicerka bedzie ci latac a jakosci muzyki niebedzie tylko wkurzajace trzskanie
a wiec tak jak pisales kup:
radio - pioneer 339,00 zł
glosniki - hertz 399,00
skrzynia + wzmacniacz+ kable - blaupunkt 389,00 zł
i pamietaj kupic dystanse bo bez nich glosniki w drzwiach beda tylko skakac i nic wiecej, zakladajac glosniki w dzwiach pamietaj doliczyc koszty wygluszenia drzwi, bo inaczej tapicerka bedzie ci latac a jakosci muzyki niebedzie tylko wkurzajace trzskanie
- piotr0488
- Members
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio