jaki kabel?????

Wszystkie informacje o nawigacjach satelitarnych i instalacjach car audio.

Moderator: Moderator

jaki kabel?????

Postprzez Basior1997 » 11 paź 2009, o 23:43

witam pany ma kłopot,mianowicie jak kabel dac do radia??? bo na ori kablu mam dosyc duzy spadek napiecia,myślałem nad 6mm ale to chyba przegietoza nie????
Avatar użytkownika
Basior1997
Members
 
Posty: 591
Dołączył(a): 19 paź 2008, o 19:56
Lokalizacja: DGR/PL

jaki kabel?????

 

Postprzez TOMEK 84 » 12 paź 2009, o 00:07

daj linke (kabel) 2-3mm i bedzie oki
Avatar użytkownika
TOMEK 84
Members
 
Posty: 806
Dołączył(a): 15 lip 2008, o 20:45
Lokalizacja: INOWROCŁAW :)

Postprzez noname_conek » 12 paź 2009, o 00:24

Basior1997, spadek nie jest spowodowany grubością kabla! sprawdz mase bo pewnie z nia jest coś nie tak
Avatar użytkownika
noname_conek
Gaduła
 
Posty: 509
Dołączył(a): 14 lip 2008, o 07:26
Lokalizacja: Nowy Staw City :D

Postprzez swatu » 12 paź 2009, o 08:21

http://images47.fotosik.pl/152/be01a38d2fbf14b3med.jpg
zapoznaj sie z tabelką która przedstawia dopuszczalne minimalne przekroje przewodów zasilających dla maksymalnych poborów prądu i odległości wzmacniacza od akumulatora czy rozety.Mozna oczywiscie dac wieksze przekroje -to niczym nie grozi. ;-)
Avatar użytkownika
swatu
VIP
 
Posty: 4695
Dołączył(a): 9 wrz 2008, o 16:18
Lokalizacja: TKN Końskie
Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez slavwek.ie » 12 paź 2009, o 15:41

TOMEK 84 napisał(a):daj linke (kabel) 2-3mm i bedzie oki
zdecydowanie popieram... Pamiętaj, żeby nowo budowaną wiązkę przy AKU zabezpieczyć bezpiecznikiem 10A, pomimo, że radio ma swój bezpiecznik.
Voice Kraft - postaw na jakość!

Volkswagen Klub Polska #157

.
Avatar użytkownika
slavwek.ie
Moderator Globalny
 
Posty: 1251
Dołączył(a): 10 paź 2009, o 18:36
Lokalizacja: P-ce


- - -



Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości