Moderator: Moderator
• Strona 1 z 1
Jak zainstalować radio Alpha?
Może dla wielu wyda się to oczywiste, ale ja jeszcze nie zmieniałem radia. Chodzi mi o wyjęcie radia, które jest obecnie i wstawienie do mojego Golfa radia VW Alpha. Radio VW Alpha, jak wynika z naklejki w bagażniku, było w moim samochodzie oryginalnie, a więc myślę, że montaż będzie łatwy. Aha, gdy zakładali obecne radio musiałem zapłacić za jakąś przejściówkę 10 zł. Czy możecie powiedzieć jak wymontować radio Clarion i zamontować radio Alpha, na co zwrócić uwagę itd.? Dziękuję z góry za pomoc.
Ostatnio edytowano 2 lis 2009, o 17:19 przez Eero, łącznie edytowano 1 raz
- Eero
- Czytacz
zazwyczaj radio wyciaga sie 2 malymi kluczykami które ,sa dołączone do radia .
jesli radio ma "dziurki"ma górnej obudowie wcisnij cos płaskiego i dognij blaszki które od góry trzymaj radio.
jeśli wszystkie kostki były orginalne nic nie bylo przerabiane to wystarczy wpiąc w nowe radio Alpha i juz.
jesli radio ma "dziurki"ma górnej obudowie wcisnij cos płaskiego i dognij blaszki które od góry trzymaj radio.
jeśli wszystkie kostki były orginalne nic nie bylo przerabiane to wystarczy wpiąc w nowe radio Alpha i juz.
-

swatu - VIP
- Rocznik: 1995
- Silnik: 2000
- Paliwo: PB
- Nadwozie: 3-drzwiowe
• Strona 1 z 1
Powrót do Nawigacja, Car Audio i CB Radio